Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Mamed Khalidov mma |
Czy ktoś się orientuje czy w WSA w łomży prowadzone są treningi mma pod patronatem mameda khalidova podobno miały byc w czwartki i wtorki. Czy ktos cos wie na ten temat ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Mamed Khalidov mma |
...za naukę się weź, za 2 miesiące znowu szkoła Cie czeka ;-)
|
|
a kto powiedział że ja sie uczę...
|
|
;-) szkoua nie zajonc
|
|
To tym bardziej powinieneś zacząć sie uczyc :):)
|
|
Ale on chce się uczyć , tylko mma
|
|
A to te mma to jakis nowy rodzaj Geografi jest?? Bo pytał o inno brzmiace nazwisko :):)
|
|
co za patologia chyba całymi dniami siedziecie przed tymi monitorami. skonczyłem wystarczajaca szkół wiec nie musze z wami dyskutowac. Napisałem z czystej ciekawosci bo nudze sie po pracy i to tyle. ****** dzieciarnia
|
|
maruda a tobie przydałaby się lekcja ortografii z pisania geografii:) Też weź się do nauki:)
|
|
@bialy2435 a nie przyszło ci do głowy, że my też się w pracy nudzimy :)
|
|
...jeżeli nic się nie zmieniło to treningi są w środę (16:00) i sobotę (ok 14:30)... jednak myślę, że jest to grupa już zamknięta - ale zawsze można się spytać... P. Mamed sprawuje nadzór merytoryczny a zajęcia prowadzone są przez kogoś innego... z tego co słyszałem jeżeli ktoś jest dobry może zostać przyjęty do dużej szkoły w Wa-wie...
|
|
Łaaał, kur*** do pracy chodzą dorośli ludzie, ja nie moge, ale wy fajni jestescie.
|
|
Nooooo widzisz ?? W życiu byś się niespodziewał pewnie że ludzie pracuja, nie??
|
|
Trzeba było się uczyć ;)
|
|
Oj tam antyklakier :) Nie przesadzaj :) Po co maja się uczyć jak starzy pracują i dadzą :):)
|
|
bialy2435 z tego co słyszałem to te treningi organizowane były za pośrednictwem Fundacji "Ocalenie" : http://www.ocalenie.org.pl/?p=5707#more-5707 zadzwoń i zapytaj: +48 22 828 50 54
|
|
GRA W KTÓREJ MOŻNA ZAROBIC PRAWDZIWE $ JUZ ZA REJSTRACJE Z MOJEGO LINKU DOSTAJESZ 1$ , MINIMUM O WYPŁATY 5 $ - http://www.townian.com/qitz/register.php?ref=Malisz997 _________________________________________________________
|
|
takie treningi maiłay być ale nie wiem czy dojda do skutku ponieważ ten Pan teraz bardziej zainteresowany jest startem w USA i chyba nie będzie miał czasu na treningi w Łomży Sarama
|
|
POD PATRONATEM !!! tzn. że może pokaże się raz do roku, na jakiej oficjalnej uroczystości.
|
|
po pierwsze będziesz musiał paść na kolana i przejść na ciemną stronę mocy, a potem będą baty i takie tam fajerwerki :D no chyba że masz jeszcze cipke Honoru :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |