Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
nietypowa pomoc ortodontyczna |
Jeśli ktoś będzie mógł mi pomóc będę ogromnie zobowiązana. Szukam ortodonty w Łomży, Białymstoku lub Ostrołęce który mógł by mi pomóc w zmianie łańcuszka . Zakładałam aparat na śląsku i jeżdżenie co 4 tyg. jest bardzo kosztowne. Jeśli ktoś zna ortodontę, który może mi pomóc, bardzo proszę. oksana
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: nietypowa pomoc ortodontyczna |
P. dr hab. Izabela Szarmach - Białystok ul Piłsudskiego
|
|
W Białymstoku przyjmuje dr Jakub Karaszewski. Świetny gość. Znajdź w necie jakiś namiar na którąś z przychodni, w której przyjmuje (na stałe pracuje na Akademii Medycznej) i przedstaw sprawę. Powiedz doktorowi, że jesteś z Łomży, a wszystko powinno potoczyć się lepiej niż w przypadku osób niebędących z Łomży. :)
|
|
To tylko chyba jedynie on z całego Białegostoku darzy mieszkanców Łomży takim uznaniem, bo wszyscy inni to nie bardzo nas lubią a zwłaszcza władze.
|
|
Spróbuj u Pani dr Elżbiety Gocłowskiej, przedstaw sprawę, powinna pomóc, nr 86 219 00 38, przyjmuję w różnych godzinach więc możesz mieć problemy z dodzwonieniem się, ale dziś chyba ma popołudnie
|
|
Serdecznie dziękuję za życzliwość oksana
|
|
FYI, Dr. Karaszewski nie jest ortodontą. oksana
|