Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Audi tt 1.8 180 |
Witam chciałbym się dowiedzieć co myślicie o tym autku czy opłaca się je kupować? czy są to dobre samochody? poproszę o konkretne odpowiedzi..
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Audi tt 1.8 180 |
Audi są "luksusowe". nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
komfort jazdy niesamowity, jak zadbasz to się napewno się odwdzięczy....
|
|
Chyba są dobre, mojemu mężowi się marzy takie a on co nie co o samochodach wie. Powstrzymuje go tylko brak pieniędzy. Audi są na pewno droższe niż ten sam rocznik innych marek
|
|
Luksusu i komfortu to w tym modelu Audi nie doznasz, ale wrazeniaz jazdy fajne:)
|
|
Interesowało by mnie coś takiego:) http://otomoto.pl/audi-tt-4x4-225-ps-C24875745.html
|
|
fajny "tjuning" :D wieś tańczy i spiewa....lepiej kup w seryjnym ospoilerowaniu
|
|
Wpisz na allegro w szukajce GOSTYNIN. To Polskie zagłębie aut sprowadzonych, wyplakowanych, nie bitych i od 1 właściciela. A tak na poważnie, to tak jak napisał duvall, poszukaj czegoś w ori , bo te ospojlerowanie często było zmieniane przy stłuczkach, wypadkach. Jak chcesz obejrzeć z bliska, usiąść, to pamiętam że u jakiegoś handlarza na Wojska Polskiego stała srebrna TT. Ja jak kupowałem Swifta, to właśnie byłem w komisie, posiedziałem, obejrzałem z bliska i wiedziałem czego szukać. Powodzenia!
|
|
To jest samochód dla kawalera, z pokaźnym kontem jeśli długo odkładałeś na ten samochód to najpierw zadaj sobie pytanie czy jesteś w stanie go utrzymać?? Takim samochodem nie jeździ się 90km/h on jest po to by się dobrze bawić... Średnie spalanie silnika 1.8T jest na granicy 12-13litrówjazda mieszana latem... Zimą zaś 18litrów jazda miejska ,16 litrów mieszana ja miałem taki w pasku 180hp w tym co pokazałeś jest 225hp napęd 4x4. Nie moja to sprawa ale dobrze się zastanów bo jesli myślisz o założenie gazu to w tym aucie raczej nie wypada;/ "im mniej wiesz tym lepiej dla ciebie"
|
|
A może alternatywą bedzie Bmw z3? Mój kolega ma, motor 1.9, pali w miarę, a komfort jazdy z odkrytym dachem super:)
|
|
Jeśli jesteś facetem to czemu chcesz kupić damskie auto? Jeśli jesteś kobietą to bardzo trafny wybór. Przyjemne, ładne, zgrabne autko dla płci pięknej. Facet w takim aucie wygląda co najmniej komicznie.
|
|
trzymajmy się tematu
|
|
Takim samochodem może jezdzić i kobieta i facet.. wiec nie rozumiem twojego pytania?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |