Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
sklep z odzieżą ciążową |
Witam! Jest może jeszcze w Łomży jakiś sklep z odzieżą ciążową? Z góry dziękuję za pomoc.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: sklep z odzieżą ciążową |
nie ma:)
|
|
rzeczywiscie ! hura,hura bo panna w ciazy - udalo sie!!! IDIOTYZM! nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
Pod filarami na Starym Rynku jest pani. Ma sklep z "normalną" odzieżą, ale ma też trochę ciążowej. Na witrynie ma karteczkę. Ma jakieś koszule, T-shirty, spodnie i spódniczki. Może coś wybierzesz. Żadnego innego sklepu chyba nie ma. Niestety.
|
|
mmmmmmm dziękuję za pomoc,zajrzę tam,a rzepicha idiotyzm to czego to miało się tyczyć,chyba Twojej inteligencji,jak w ciąży to znaczy,że panna? akurat panną nie jestem i nie małolatą,że też takich ziemia nosi. Każdy sądzi po sobie!!!
|
|
na legionów na przeciwko stokrotki jest komis dzieciecy i z tego co wiem sa tam rowniez ubrania ciazowe
|
|
Przerób coś sobie lub pozycz od innej mamy ktorej w tej chwili ciuszki są nie potrzebne :) lepsza frajda jest w polowaniu i dzieleniu sie szczesciem macierzynstwa niz w kupywaniu nowych modnych rzeczy w sklepie :) w przypadku gdy bedziesz ponownie w ciazy te ciuszki nie beda juz modne :D Widzialam gdzies jak sie fajnie do zwyklch jeansow wszywa lajkrowany material ktory pozniej mozna odpruc :) Czekam na takie samo szczescie jakiego ty zaznałaś i wyobrażam sobie siebie w wielkich ogrodniczkach , koszuli w kratke i niezdarnie uwiazanej czerwonek bandamce na włosach :D A jesli naprawde wolisz kupic to zobacz w sieciach C&A :D Widzialam co prawda za granica fajne uniwersalne ciuszki potrzebne kazdej mamie :D Pozdrawiam :*
|
|
Jest komis, ale ten z Legionów jest przeniesiony na Mickiewicza, zaraz za szkołą nr 7.
|
|
Shiloh nie zależało mi na nowych ciuszkach po prostu mam specjalną okazję trochę przygapiłam się z czasem i tak w ostatniej chwili kombinowałam. Życzę Tobie,abyś doczekała tego szczęścia,bo to najcudowniejsze co może spotkać kobietę. Ja tez na nie czekałam i przyszedł na mnie czas,także Ciebie też dopadnie,z całego serca trzymam kciuki!!! Pozdrawiam wszystkich pomocnych i życzliwych ludzi!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |