Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
siłownia |
Proste pytanie. Gdzie jest najlepsza siłownia w Łomży? Dzięki za info.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: siłownia |
w łomży
|
|
Bardzo pomocna odpowiedź. Dziękuje. Tak na poważnie. To znam tylko jedną siłownie przy Al. legionów nad kwiaciarnią. Czy jest jakaś inna? Jeśli jest to czy lepsza czy gorsza?
|
|
zibi Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Jest tam szatnia i prysznice z prawdziwego zdarzenia? Cena karnetu nie gra roli ale chodzi o higienę, estetykę i porządek.
|
|
inter - masz prysznic , szatnie (szafki na kluczyk) i do tego darmowa woda
|
|
kapac sie idziesz czy cwiczyc? jest ktos kto ma pojęcie Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
relax
|
|
Idę ćwiczyć ale lubię się po treningu umyć.
|
|
Przeglądam zdjęcia tego interu ale nie widzę tam wolnych ciężarów? Jak z ich dostępnością?
|
|
są spokojnie obciazenia i hantli nie zabranie ; )
|
|
http://aktivia-lomza.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=51&Itemid=79
|
|
Jak już tak się promują poszczególne siłownie to może napisałby ceny karnetów i jednorazowego wstępu? (i ewentualnie jakieś ulgi)
|
|
intercosmetic- cena karnetu normalny 90 zł studencki 80 relax-80zł zibi-bodajże 80zł wjazd pojedyńczy zazwyczaj okolo 10zł w intercosmeticu jest wystarczająco duzo wolnych ciężarów :)
|
|
Witam wszystkich! Chciałbym przedstawić przeglądarkową grę strategiczną, podobną do Traviana, w której można zarabiać prawdziwe pieniądze! Owa gra nazywa się Townian. Naszym celem jest rozbudowanie małej wioski do ogromnego imperium! W grze mamy możliwość: - rozbudowywać swoją wioskę; - atakować / szpiegować innych graczy; - zakładać / kolonizować / podbijać nowe wioski; - handlować z innymi graczami; - ulepszać budynki itp.; - tworzyć armie, sojusze; Jeśli ktoś grał kiedykolwiek w Traviana to powinien się szybko oswoić z grąSmile Na początku musimy wybrać nację, którą zamierzamy grać. Są trzy: - Townians (zbalansowane atak i obrona); - Elevens (nastawiona głównie na gospodarkę); - Republicans (nastawiona na atak). Zaczynamy mając jedynie 1 budynek – Ratusz (Town Hall) i trochę zasobów. Dostajemy również $1 (nie wiem czy jeszcze ten bonus jest, ale sądzę, że tak). W grze mamy możliwość zbierania złota oraz 4 różnych zasobów. Są nimi: Kamień, Drewno, Żelazo oraz Żywność. Mamy też podaną liczbę mieszkańców naszej wioski (wszystkie te informacje są w lewym górnym rogu). Teraz opiszę budynki i funkcje jakie pełnią: - Ratusz (Town Hall) – mamy tutaj możliwość budowania konstrukcji oraz ustalania podatków, z każdym poziomem ulepszenia zwiększa się limit złota jaką możemy posiadać oraz zmniejsza się czas budowania konstrukcji; - Młyn (Grain Mill) – produkuje żywność; - Tartak (Lumber Mill) – produkuje drewno; - Kamieniołom (Stone mason-Quary) – produkuje kamień; - Huta żelaza (Iron Foundry) – produkuje żelazo; - Spichlerz (Granary) – magazynuje żywność, zwiększa limit żywności, jaką możemy posiadać; - Magazyn (Warehouse) – jak sama nazwa wskazuje, magazynuje wszystkie zasoby, ponoć również podnosi produkcję złota (więc bardzo ważny budynek); - Tajny skład/Kryjówka (Cache) – Magazynuje określoną ilość zasobów, chroniąc je przed najazdami innych graczy; - Chata (Hut) – musimy zbudować by mieszkańcy naszej wioski mieli domSmile ; z każdym ulepszeniem zwiększa limit mieszkańców naszej wioski dając im dodatkowe zakwaterowanie, zwiększa „Upkeep”; - Targowisko (Marketplace) – pozwala na handel zasobami z innymi graczami oraz wymianę złota na $; - Ambasada (Embassy) – umożliwia tworzenie sojuszy z innymi graczami; - Katedra (Cathedral) – podnosi morale mieszkańców wioski; - Port – umożliwia budowanie statków, czym większy poziom tym szybciej są one budowane; - Mur (Wall) – zwiększa obronę naszej wioski; - Posterunek (Outpost) – zwiększa zdolności ofensywne naszej wioski w przypadku najazdu; - Koszary (Barracks) – umożliwia szkolenie oddziałów; - Akademia (Academy) – można tu zwiększyć maksymalną wytrzymałość naszej armii; - Kuźnia (Blacksmith) – ulepszamy tu bronie oraz zbroje dla naszej armii; - Zbrojownia (Armory) – tworzymy tu bronie; - Stadnina koni (Horse Pens) – hodujemy tu konie dla naszej armii; czym wyższy poziom, tym szybciej wierzchowce są hodowane; - Siege Shop – Daje nam możliwość budowania maszyn wojennych; im wyższy poziom, tym szybciej są budowane; - Military Storage (Magazyn wojskowy) –przechowywane są tu bronie i zbroje; Z poleconych mamy 20% ich zarobków (50% do 13 kwietnia bieżącego roku). Minimum do wypłaty: $5 Metoda wypłaty: PayPal Możemy oczywiście zainwestować. Aktualnie tylko przez PayPal oraz LibertyReserve (minimum $2). Z tego co widzę, Admin jest bardzo aktywny, organizuje wiele konkursów, wydarzeń, promocji itp. Według mnie bardzo pomocne forum, aktywne, możemy znaleźć tam wszelkie informacje, pomoc oraz poradniki dotyczące gry i nie tylko. Jest możliwość wykupienia konta Premium. Koszt miesięczny to $3. Daje nam to: - 25% zniżki na kupno wojska; - 40% zarobków poleconych; - Minimum do wypłaty tylko $2; - Możliwość wymiany zasobów na złoto; Wszystkich chętnych do gry zachęcam do rejestracji z mojego reflinka (nic nie tracicie a możecie pomócSmile ) : http://www.townian.com/qitz/register.php?ref=Malisz997 Wszystkim tym, którzy zapiszą się z mojego reflinka służę dożywotnią pomocą!Smile W razie pytań proszę pisać w tym temacie, postaram się na wszystkie odpowiedzieć
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |