niedziela, 01 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Gościniec łomzyński

faktycznie wydawanie takiej kasy na wątpliwą przyjemnośc słuchania i ogladania odgrzewanego wybaczcie kotleta w postaci Maryli Rodowicz to chyba gruba przesada. Czy nie ma w tym kraju bardziej ciekawych wykonawców? Wole obejrzeć w ramach gościńca występ dobrej orkiestry symfonicznej grającej z grupą rockowa fajne przebojowe utwory. Brak pokazu sztucznych ogni to tez wielka pomyłka bo tylko ze względu na ten pokaz na takie widowisko przychodzę. Pomysł z tym koncertem Pani Rodowicz to wielka pomyłka. Wolę Rubika z orkiestrą symfoniczną.

Sarama

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Gościniec łomzyński

A ja Marylę Rodowicz lubię i wolę ją od jakiejś kiepskiej dody.Kto ma ochotę idzie i słucha a kto nie to niech siedzi w domu i nie narzeka.

Ale 80 tys za godzinkę jęków to chyba gruba przesada,ale cóż tam chcieliśmy to komuna wróciła.

a po co komu ta stara babka w tamtym roku skosiła 4 mln zł i mało jej jeszcze kasy.
powinno byc głosowanie jaka gwiazda ma wystapic juz dawno temu w sumie to nasze podtaki obsrance z urzedu wydaja na to co ku... im sie podoba
jak bedzie jaka wojna czy huu... wie co to tam odrazu lece łby kosic

Masakra ...

Jak by doszło w Łomży do głosowania która gwiazda ma wystąpić, to wygrał by Niecik z Grajewa.

http://www.pudelek.pl/artykul/40897/maryla_zarobi_najwiecej_w_te_wakacje_ile/2/

Wtorek 12.06.2012
Czyżby pozycja Bajmu była jednak zagrożona? W te wakacje najlepiej zarabiającą wokalistką ma szansę zostać Maryla Rodowicz. Jak podliczył tygodnik Twoje Imperium, jej zarobki w okresie najbliższych trzech miesięcy wyniosą około 1 260 000 złotych. Na nadchodzące lato ma zaplanowanych 4 razy więcej koncertów niż w ubiegłym roku, a każdy z nich kosztuje organizatorów (czyli zazwyczaj podatników) 70 tysięcy złotych.

Polskie imprezy plenerowe zostaną w tym roku zdominowane jak zwykle przez wykonawców znanych widowni od lat. Zgodnie z rokowaniami Budka Suflera, obchodząca w tym roku swoje 43-lecie zarobi 900 tysięcy grając jedynie 13 koncertów, Bajm, obchodzący z kolei 35-lecie pracy scenicznej powinien zamknąć sezon zyskiem 650 tysięcy złotych, a Perfect - 350 tysięcy. Grzegorz Markowski i jego zespół zaplanowali tylko 5 występów.

Do podbicia polskiej sceny szykuje się powracająca po urlopie macierzyńskim Anna Wyszkoni. Zamierza występować w każdy weekend i w sumie zarobi ponad... 720 tysięcy złotych. Jej stawka koncertowa waha się między 30 a 35 tysięcy złotych za 3 kwadranse spędzone na scenie.

Nieźle radzą sobie także zwycięzcy programów typu talent show. Kamil Bednarek zgarnie 450 tysięcy złotych, a zespół Enej - 720 tysięcy. Powodów do narzekania nie mają także Piotr Kupicha i jego koledzy z zespołu, którzy zakontraktowali 21 koncertów na łączną sumę 630 tysięcy, a także Maciej Maleńczuk, promujący swój najnowszy album Psychocountry. Zamknie sezon bogatszy o 360 tysięcy złotych.

No więc o co pretensje?:) Wszystko w necie można znaleźć, wątpię aby dużo mniej wzięła z tego tylko powodu, że wystąpi w Łomży. No i Bednarek też ma być? Więc łatwo podliczyć:)

Brzeczyszczykiewicz ja nie oceniam i inni po ilości zarobionych peniedzy:) tylko po dorobku artystycznym:))) Są gwiazdki z zachodu co wezmą mniej kasy za show bez fochów:) No ale nie usłyszysz ich w Polskiej tv czy radiu:)

Istna męczarnia,tyle pieniędzy dla pseudo ,,gwiazdy''.Wolę nie mieć takiego gościńca,a pieniądze przeznaczyć na schroniska,chore dzieci lub pomoc bezdomnym.Macie rację powinno być głosowanie,bo sądzę,że dla mało kogo występ Rodowicz będzie atrakcją...

Judyta99

ale prezydent czerniawski lubi starych komunistycznych wykonawców
myślicie że on nie podpowiadał kogo by chciał na występach
faktycznie rodowicz to nadaje się na emeryturę
przydały by sie dwa nowe zespoły za tą kasę które w tym roku
mają wzięcie i coś nowego ciekawego nagrywają
poprostu są na topie

sport to zdrowie

CXRS - ja też, ale niektórych ciągle obchodzi gaża. Akurat co do Rodowicz to raczej nie mam nic. Kupę czasu jest na rynku. Każdy ją zna, a teraz trzecie pokolenie słucha. Tylko niekoniecznie Bednarek...

Brzeczyszczykiewicz ktoś doszedł do wniosku że trza sprowadzić gwiazdki dla tych co urodzili się przed i po 89 roku:) dla pokrzepienia dusz:))))))
Rodowiczka z tego co wiem ma najliczniejszy fan klub w Polsce a Bednarek nie ma charyzmy i śpiewa tak jak ja po 8 browarach:)) jak śpiewam anglosaskie numery to nie ważne jest dla mnie przekaz tylko zastanawiam się czy poprawnie cytuje angielszczyznę:))))))

A ostatnio szedłem pod rączkę z koleżanko na fazie i śpiewaliśmy Cohena i koleś był tak zachwycony że nasz występek dał nam butelczynę:)

Ja wolę jeździc co tydzien do Ełku i zazdrościc mieszkańcom tego miasta że włodarze dbają o wyborców

Prezydent sprowadza sobie gwiazdy takich jak on słucha nie wyborcy ludu , takie małe głosowanie przed wybraniem wokalisty nawet na stronie by mogli zrobić nic nie kosztuje a było by fair , czemu wspaniała przez Łomżyniaków tak bardzo lubiana Julkę nie zaprosicie na goszczyniec albo Tomasza N. (tutaj to już widzę te mordeczki co tak krytykują stoją i rączkami machają w rytmie dubi dubi ) ;)

Jula ma tylko jeden znany przebój póki co.

Chelsea Tobie to chyba słuń na ucho nadepnął bo na pewno nie mi:)

A ten Bednarek to kto??

To nie jest przypadkiem ten chłopieć któremu jak wejdzie na scenę to od razu siku się chcę i przestępuje z nogi na nogę ??

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org