sobota, 23 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Lekarze niezwykli

Pamiętam jak było głośno o Pani Łowczak kiedy uznano, że jest fatalnym lekarzem i nie zasługuje na pracę w łomżyńskim szpitalu. Widać w Łomży onkolodzy są lepsi od niezwykłych lekarzy. Ciekawe jak teraz czują się ci którzy wytrząsali się nad Panią doktor. Myślę, że w takim rankingu jest dużo prawdy i Panowie, którzy przyczynili się do odejścia z Łomży Pani Łowczak powinni pomyśleć, czy nadają się do tworzenia kadry w naszym szpitalu.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Lekarze niezwykli

a czemu piszesz nazwiska ?

A co, są utajnione? ptysiu skończ w końcu ********* głupoty i wynoś się z tego forum.

Pozdrawiam

Klika w naszym szpitalu wygryzła już niejednego dobrego lekarza. Osoby które się do tego przyczyniły powinny od razu stracić pracę. Może to powstające CBA i w Łomży rozgoni kliki jakie rozsiadły się na najlepszych stołkach. Już czas !

tylko ciekawe czy ci z CBA tez nie beda kombinowac:)

Będą.

A ile głosów pacjentów musieli zdobyć ci "Lekarze niezwykli"?

Pytam, bo nie znam tego rankingu. Ilu pacjentów musiało oddać na lekarza głos, żeby dostał taki tytuł- czy ktoś to wie?

Hmmm... To chyba jakieś nieporozumienie. Moja mama leczy się w Białymstoku na Ogrodowej, ale zdarzyło się, że potrzebowała pilnej porady lekarskiej i udała się do przychodni onkologicznej w Łomży. Tam NIESTETY trafiła na dr Łowczak, która tak NIEZWYKLE przyjaźnie potraktowała moją mamę, że ta wróciła do domu z płaczem. Pewnie na tym polega jej NIEZYWKŁOŚĆ.

-----------------------------------------------------------
Hańba więc klechom, wszystkim oszczercom,
co lud tumanią i z niego drwią

Ktoś tu chyba uprawia prywatę na tym forum. Nieładnie.

Zbych

Zbych: nie do mnie to chyba?

-----------------------------------------------------------
Hańba więc klechom, wszystkim oszczercom,
co lud tumanią i z niego drwią

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org