Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Chemia prosto z Niemiec "SIGMA"? |
CZY KTOS WIE O KTOREJ GODZ. OTWIERAJA??? Na drzwiach jak BYK pisze od god. 9 !!!!!!!! bylam 15 minut po 9 , ludzi sporo a sklep ZAMKNIETY NA CZTERY SPUSTY! AL. LEGIONOW kolo "blaszka" Wlasciciel moze by zatrudnil profesjonalnego sprzedawce a nie rodzine!!!!!!!!! Jak widac ------z rodzina najlepiej na zdjeciu! a interes chudym bykiem lezy , klienci caluja klamke i drugi raz nie przyjada-----------pod rozwage WLASCICIELOWI! nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Chemia prosto z Niemiec "SIGMA"? |
z takim tekstem to raczej to właściciela a nie na forum buraczysz
|
|
|
z takim tekstem nie musisz udzielac odpowiedzi :))) nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
|
wolny niewolnik,w Lidlu masz niby to samo ale podobne,sa tam Polskie napisy,a gdzie sa polskie napisy te produkty sa juz rozrabiane rozlewane w Polsce to jest tylko pol produkt,w Polsce sa tylko pol produkty jesli jest to w naszym kraju pakowane.
|
|
alkohol kiedyś woziłem z rzeszy,aż ten sam pojawił się w lidlu i przestałem.co do proszków to możliwe,że są "odchudzone"nie wiem,bo nie piorę.ale słodycze są te same. nie bronię lidla,bo jakość odpowiada cenie. nie wszystko co z zachodu jest lepsze. nie mogę powiedzieć,że nie wiem ale wiem,że powiedzieć nie mogę
|
|
wolny niewolnik odp. byla i jest do: 4pokoje a nie do ciebie. nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
Wolny niewolnik,,,napisz mi co jest Polskie?bo naprawde niewiem,chyba ze chleb i mleko,nawet warzywa sa sprowadzane z zachodu,a wszystkie rzeczy gdzie pisze po polsku sa odchudzone 50% wiec chyba lepiej kupic produkt pelnowartosciowy niz jakis badziew gdzie sa tylko polskie napisy.
|
|
no trudno mieć świerze warzywa cały rok z Polski,gdzie słońca zimą jak polskich bramek na euro,ale mamy rodzimy browar.a tak serio nie wiem jak odpowiedzieć na nie sprecyzowane pytanie.Wpisz w google:polskie firmy i Poczytaj co produkują,może Znajdziesz odpowiedz na pytanie:co jest polskie. nie mogę powiedzieć,że nie wiem ale wiem,że powiedzieć nie mogę
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |