Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Lekarze niezwykli |
Pamiętam jak było głośno o Pani Łowczak kiedy uznano, że jest fatalnym lekarzem i nie zasługuje na pracę w łomżyńskim szpitalu. Widać w Łomży onkolodzy są lepsi od niezwykłych lekarzy. Ciekawe jak teraz czują się ci którzy wytrząsali się nad Panią doktor. Myślę, że w takim rankingu jest dużo prawdy i Panowie, którzy przyczynili się do odejścia z Łomży Pani Łowczak powinni pomyśleć, czy nadają się do tworzenia kadry w naszym szpitalu.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Lekarze niezwykli |
a czemu piszesz nazwiska ?
|
|
A co, są utajnione? ptysiu skończ w końcu ********* głupoty i wynoś się z tego forum. Pozdrawiam
|
|
Klika w naszym szpitalu wygryzła już niejednego dobrego lekarza. Osoby które się do tego przyczyniły powinny od razu stracić pracę. Może to powstające CBA i w Łomży rozgoni kliki jakie rozsiadły się na najlepszych stołkach. Już czas !
|
|
tylko ciekawe czy ci z CBA tez nie beda kombinowac:)
|
|
Będą.
|
|
A ile głosów pacjentów musieli zdobyć ci "Lekarze niezwykli"? Pytam, bo nie znam tego rankingu. Ilu pacjentów musiało oddać na lekarza głos, żeby dostał taki tytuł- czy ktoś to wie?
|
|
Hmmm... To chyba jakieś nieporozumienie. Moja mama leczy się w Białymstoku na Ogrodowej, ale zdarzyło się, że potrzebowała pilnej porady lekarskiej i udała się do przychodni onkologicznej w Łomży. Tam NIESTETY trafiła na dr Łowczak, która tak NIEZWYKLE przyjaźnie potraktowała moją mamę, że ta wróciła do domu z płaczem. Pewnie na tym polega jej NIEZYWKŁOŚĆ. ----------------------------------------------------------- Hańba więc klechom, wszystkim oszczercom, co lud tumanią i z niego drwią
|
|
Ktoś tu chyba uprawia prywatę na tym forum. Nieładnie. Zbych
|
|
Zbych: nie do mnie to chyba? ----------------------------------------------------------- Hańba więc klechom, wszystkim oszczercom, co lud tumanią i z niego drwią
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |