Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
W Łomży skupują psy na kg... |
Słyszeliście o tym? Mi ostatnio mówił pewien łomżyński taksówkarz, że Chińczycy za pośrednictwem Polaków skupują psy po 8zł za kilogram. Podobno też wykupują je ze schronisk (oczywiście jak wspomniałem wyżej - nie osobiście) Jeżeli to prawda, to chyba nie trudno domyśleć się po co im to. Powiedział też, że wieszają te psy za tylne łapy i okładają jakimiś kijami, żeby mięso dobrze nasiąkło krwią, że podobno później lepiej smakuje... Mniam!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: W Łomży skupują psy na kg... |
a gdzie mozna skosztować?
|
|
jest dostawa do domu ?? ja bym pitbulla zezarl chetnie :D smoke that shi* like that shi* :D
|
|
pies jest w smaku podobny do wilka, ale juz rozni sie smakiem od lisa
|
|
ja tam za psami nie przepadam ale od biedy da sie zjesc..
|
|
Masakra ...
|
|
Żal...
|
|
Jak można być takim człowiekiem ?? Ja to jak bym dorwala takiego hu*a to bym kazała obciac sobie przyrodzenie i to zjeść a nastepnie ćwiartowała bym tępo siekiero i dawała psom na pożarcie. Jeżeli ktoś zna takiego sukin s** na prosze o namiary i zrobie z nim pożadek
|
|
poza tym długo się gotują.
|
|
nie no ta sprawa nadaje sie do tv wypatrujcei bo niedługo bd glośno o Łomży i Łomzyniakach w mediach:)
|
|
Jak wszystkie wykupią to co dla nas zostanie?
|
|
Co wy gadacie. Słyszeliście o wielkim głodzie na Ukrainie? Matki jadły swoje martwe dzieci a wy gadacie że psa ktoś by nie zjadł. Powiem tak każdy by zjadł ale zależy od sytuacji
|
|
zlosnica dawaj na ring
|
|
I mimo tylu odpowiedzi tylko złośnica123 zareagowała nawet bardziej niż poprawnie, bo bardziej przejął Ją los tych zwierząt niż to czy je jadła, a reszt tępych kołków, którzy wiedzą, że ktoś karmi ich psim mięsem nadal są radosnymi kretynami.
|
|
co za roznica czy zabija krowe swinie konia barana psa czy kota aby mnie nakarmic ? i jakies zwierze musi pasc od obucha zeby ktos mogl sie nazrzec...
|
|
A nie obrzydza Cię sam fakt spożywania psiego mięsa? Pomijam już to, że pies to tzw. domowe zwierzę, nie rzadko traktowane jak członek rodziny.
|
|
a prosiak emila z drewutni to jakie zwierze domowe czy rzeźne? Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
zenit a jak sobie chowam swinie albo konia to tez mam sie brzydzic ?
|
|
dokladnie a kon nie przyjaciel rodziny ??:D friend - a jak :D a tez pyszniutki :D ja tam bym zjadl piesiorka ,hau hau :D smoke that shi* like that shi* :D
|
|
zENIT , ty to powaznie piszesz?? nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
Kiedyś straszono dzieci czarną wołgą, a teraz straszą ludzi psim mięsem :)
|
|
Piszę serio, mówił mi o tym pewien taksówkarz. Nie wiem czy Wy myślicie, że to żarty czy jesteście tak głupi, że akceptujecie takie żarcie? W sumie nie moja sprawa, ja tylko informuję.
|
|
Głupi jest ten co słucha plotek i powtarza
|
|
każdy ma swój gust i smak.ktoś już zauważył,że skoro mam zjeść mięso,to jakiś zwierz musi naturalną smiercią od obucha paść.a czy to świnia,czy koń,czy osioł,krewetka,małpa,struś,wąż,skorpion..............bądz PIES,to... ludzkość zerzera wszystko.mnie też to nie przeszkadza(o ile jest smaczne i za przystępną cene).Co do obijania kijem psów,to mam nadzieję,że te psy już są martwe zanim zawisną.schabowe kotlety też trzeba tłuc jakimś narzędziem. nie mogę powiedzieć,że nie wiem ale wiem,że powiedzieć nie mogę
|
|
Powtarzam, żeby uświadomić ludzi no ale nie spodziewałem się, że nasze społeczeństwo jest już tak wypaczone. Mnie osobiście fakt spożywania psiego mięsa przeraża, no ale skoro reszcie to odpowiada niepotrzebnie zakładałem temat. Pozdrawiam!
|
|
nie wartosciuj zwierzat kazde to zywa istota i zyje Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Taksiarze to nie jest dobre źródło informacji, poza tym każdy z nas choć raz w życiu jadł parówkę, więc nie wiem skąd takie zdziwienie.
|
|
to nie społeczeństwo jest wypaczone,skoro większość mówi podobnie,to Ty Stanowisz skrajność.Masz prawo demonstrować odmienność(w takiej sprawie). dzięki za "ostrzeżenie" adamosxx każde zwierze żyje,ale jakoś w sklepach póły się uginają od produktów mięsopochodnych. ikażdy z tych produktów ma swoją cene(wartość) voodoo o to cho. parówki i wszystko jasne nie mogę powiedzieć,że nie wiem ale wiem,że powiedzieć nie mogę
|
|
a ja bym zjadł chińczyka i hińczyka- który lepszy sport to zdrowie
|
|
ale w wietnamie uginaja sie polki pod inna zwierzyna niz u nas wiec co sie tu oburzac Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
|
|
w sumie to sobie smaku narobilem na takie danie. Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
: Zenit z taka informacja odrazu bylabym w Prokuraturze!!!!! nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
|
rzepicha mysli ze sa głodni chciala sie podzielic daniem. Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
|
|
To o czym pisze Zenit to nic innego jak miejska legenda.Jedna z najstarszych opowiadała o Żydach,którzy porywają niemowlęta,aby ich krew dodawać do macy.Wszyscy zapewne też słyszeli o czarnej wołdze,czy szajkach narkomanów porywających dzieci w centrach handlowych.Teraz jesteśmy świadkami narodzin nowej miejskiej legendy,która jest równie prawdziwa jak wszystkie poprzednie.
|
|
Od razu mówiłem, że to tylko zasłyszane info a nie 100% pewna informacja! Szkoda, że nie można już porozmawiać na poziomie na tym forum, w jakikolwiek temat zajrzeć to wyzwiska, poniżanie, a wystarczy zerknąć na posty z początku "życia" tego portalu, i można wyciągnąć wnioski, że kiedyś ludzie wypowiadający się tu mieli KLASĘ!
|
|
A teraz nie mają :) Nie wiem czy przepowiadanie durnych plotek świadczy o klasie i poziomie rozmówcy:) No ale skoro tak uważasz to tak pewnie jest:)
|
|
|
|
von chrupka wg Ciebie to my tu świadkami narodzin nowej legendy miejskiej utworzonej przez taksówkarza ktory usłyszał od piekarza a wiadomość doniósł na forum Zenit , dobre hehehehe
|
|
hahahahaha:) Poziom rozmowy extraklasa:):):)
|
|
Zenit jesteś forumowy donosiciel, taksówkarz pewnie w gacie robi ze strachu, że będzie naciskany o źródło swojej wiedzy
|
|
maruda czego się śmiejesz, w końcu o mój żołądek chodzi, no i pada deszcz
|
|
No tak zapędziłem się tereska:( Sorry:):) Psie mięso obite kijami jest najzdrowsze na żołądek :) Tylko ciekawe jak smakuje kiedy zmoknie :)
|
|
ale smaczna vutka ... jade na dziauke w piontek moze wruce na chfile ;*
|
|
Swoją drogą, tanie te psy
|
|
jasiu !! :) rozumiem że będę mógł ciebie na działeczce nawiedzić z odpowiednim załącznikiem ? :)
|
|
Ale z Jasia to podróżnik;-)Non stop poza domem/
|
|
Tereska doskonale to ujęłaś, własnie taki jest mechanizm tworzenia miejskich legend.
|
|
Naszemu Jasiowi co tydzień załącza sie szfendaczek :):)
|
|
legenda może i tak, nie jest tajemnicą jednak, że Azjaci lubią sobie pieska zjeść. To ich kultura od wielu wieków i nie zmieni tego nikt. Żydzi na ten przykład nie jedzą wieprzowiny, a w Indiach krowy są święte. U nas nie jada się psów, za to karkóweczkę czy tatara to już ludzie zjedzą. Chociaż przecież była afera z psim smalcem, co to dobry na każdą chorobę jest. a z tą legendą - wcale bym się nie zdziwił jakby to była prawda, bo pomyślcie że jest ich trochę w Łomży, a wiadomo, że są na obcym terenie więc może szukają sposobu jak sobie pieska wszamać, a polaczków, pijaczków też jest trochę co lubią łatwo zarobić. Swoją drogą już parę lat minęło jak głośno było o wyłapywaniu bezpańskich (i nie tylko) psów w okolicach Warszawy i też robili to Polacy na zlecenie "mafii" wietnamskiej ze stadionu 10-lecia.. w każdej plotce jest trochę prawdy
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |