Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
neurolog dzieciecy |
poszukuje dobrego neurologa dzieciecego jesli macie jakies namiary to poprosze moze byc to wizyta prywatna kogo polecacie ?bardzo mi zalezy na szybkiej wizycie [ktory z lekarzy jest najlepszy a kogo niepolecacie[
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: neurolog dzieciecy |
dziecko ma 3 latka i bardzo mi zalezy na konsultacji z neurologem
|
|
Pani doktor Cwalina neurolog dziecięcy nr tel. 0862163055
|
|
bardzo odradzam neurologów o tym nazwisku, niestety dopiero Białystok musiał po nich prostować... :(
|
|
Dla dobra Twojego dziecka- nikogo z łomży.Profesor,doktor hab.Sobaniec nr tel.(085)7413022.Ordynator neurologii dziecięcej w Białymstoku. jarek
|
|
Pani Cwalina ma monopol na neurologię dziecięcą w tym mieście i niestety ludzie często nie mają wyjścia i idą do niej, ale fachowiec z niej bardzo marny . Zdrowie dziecka jest ważniejsze, jedź do Białego .
|
|
Jak najszybciej do Białego. Tę babę omijaj jak najdalej. Nie tylko kiepska ale jeszcze wredna. antares
|
|
Zgadzam się z baca666, prof.Sobaniec jak najbardizje godny polecenia, jest ordynatorem kliniki neurologii dziecięcej w DSK w Białymstoku, starszy człowiek ale znakomity specjalista, jeżeli widzi jakiś problem położy na oddział , i nie wypiszą was dopóki nie dowiedzą sie co jest, wykonują wszystkie badania. A jeżeli najpierw chcesz trafić do poradni w DSK to polecam doktor Śmigielską, też pracuje na oddziale, niestety kolejki do niej są bardzo długie nawet ponad pół roku, wspaniała osoba, ma świetne podjście do dzieci.Jednak jak zależy i na czasie to prof. Sobaniec. W Łomży zdecydowanie odradzam. Ja od razu szukałam namiaru na białystok, i już po tygodniu leżałam z nią w klinice na badaniach, na szczęscie wszystko jest ok, ale opieka po prostu znakomita.
|
|
dziekuje wszystkim za porady tak wlasnie zrobie i pojade do dsk do bialedostoku nika 2 mozesz da mi namiary do ciebie ?
|
|
Z tymi kolejkami półrocznymi do dr Śmigielskiej to lekka przesada ;'), ale też ją polecam: konkretna, fachowa i do tego sympatyczna. Łomżyńscy neurolodzy dziecięcy to żart, bardzo słaby żart.
|
|
my byliśmy u doktor Wołk. , fachowość i kompetencja. w Białym.tel. 85 8744334
|
|
603119675 neurochirurg z Bialegostoku przyjmuje w Piatnicy
|
|
Tylko nie lekarz Cwalina, lekarza bo tytułu doktora to ona niem. Jest okropna powinna już być na emeryturze.
|
|
Cwalina ma zero pojęcia o leczeniu, wszystkich odsyła do lekarzy z Białego
|
|
Nie polecam też Ołdakowskiej.
|
|
prof.Sobaniec jak najbardizje godny polecenia, jest ordynatorem kliniki neurologii dziecięcej w DSK w Białymstoku, starszy człowiek ale znakomity specjalista, w ciągu 1 wizyty ogarnął wszystkie niekompetencje łomżyńskich partaczy.
|
|
Ja osobiście polecam panią dr Marzannę Wołk. Niestety przyjmuje ona w Białymstoku, ale jest dobrym specjalistą i sama leczyłam się u niej przez jakiś czas :)
|
|
Polecam panią Dr Wołk.Dzięki niej nasza Zuzia chodzi. To świetny lekarz. Przyjmuje w Białym na Szpitalnej 39.
|
|
My tez jeździmy do dr Wołk z Michałkiem (bo ma padaczkę) i bardzo mu pomogła. Wreszcie nasz synek nie ma napadów :-)
|
|
tylko dsk białystok.byłam z córka u dr.Dąbrowskiej wspaniały lekarz badania 'od ręki',przesympatyczna
|
|
Dr. Marzanna Wołk Białystok ul. Szpitalna 39 tel. 858744334 Jesteśmy z niej bardzo zadowoleni .
|
|
ja również byłam u dr Wołk. Mam 22 lata i własnie ta pani neurolog rok temu wyleczyła mnie z napadów padaczki. Teraz był u niej mój braciak 15-letni i już ma dużo mniej napadów. dr Wołk jest solidna i kontaktowa. happy napisał(a): > Dr. Marzanna Wołk Białystok ul. Szpitalna 39 tel. > 858744334 Jesteśmy z niej bardzo zadowoleni .
|
|
Neurolog dziecięcy? Myśmy przeszli przez leczenie padaczki. Naszą córcię uratowała dr Marzanna Wołk. Nadzwyczajny lekarz i człowiek. Każdemu takiego życzę. :)Zuza-anka napisał(a): > ja również byłam u dr Wołk. Mam 22 lata i własnie ta pani > neurolog rok temu wyleczyła mnie z napadów padaczki. Teraz > był u niej mój braciak 15-letni i już ma dużo mniej > napadów. dr Wołk jest solidna i kontaktowa. > > happy napisał(a): > > > Dr. Marzanna Wołk Białystok ul. Szpitalna 39 tel. > > 858744334 Jesteśmy z niej bardzo zadowoleni .
|
|
Neurolog dziecięcy? Myśmy przeszli przez leczenie padaczki. Naszą córcię uratowała dr Marzanna Wołk. Nadzwyczajny lekarz i człowiek. Każdemu takiego życzę. :)Zuza-anka napisał(a): > ja również byłam u dr Wołk. Mam 22 lata i własnie ta pani > neurolog rok temu wyleczyła mnie z napadów padaczki. Teraz > był u niej mój braciak 15-letni i już ma dużo mniej > napadów. dr Wołk jest solidna i kontaktowa. > > happy napisał(a): > > > Dr. Marzanna Wołk Białystok ul. Szpitalna 39 tel. > > 858744334 Jesteśmy z niej bardzo zadowoleni .
|
|
Witam znam bardzo dobrego neurologa ktory przyjmuje kolo Olsztyna wizyta kosztuje 100zl nr. tel 503707077 ewa
|
|
Jeżdżę do doktor Wołk, bo jest bardzo skuteczna. Miałabym bliżej do Olsztyna, ale wolę do niej, do Białego. bo zdrowie jest ważniejsze niż ta odległość. Justyna Jackowska
|
|
Justyna.J napisał(a): > Jeżdżę do doktor Wołk, bo jest bardzo skuteczna. Miałabym > bliżej do Olsztyna, ale wolę do niej, do Białego. bo zdrowie > jest ważniejsze niż ta odległość. > > Justyna Jackowska > leczę się u dr Wołk i moje napady całkiem ustąpiły. wreszcie mogę spokojnie studiować. ta doktor wyleczyła w zeszłym roku synka mojej siostry, jesteśmy jej bardzo wdzięczni. zdecydowanie warto u dr Wołk. Ania
|
|
Dzięki za namiar. jestem juz po pierwszej wizycie u dr Marzanny Wołk. super!.
|
|
jeżdżę z córcią do pani dr Wołk i mamy znaczną poprawę. pa, aga
|
|
jestem po terapi eeg-biofeedback dziecka u dr Wolk. Pomogło, bo poprawiło się w szkole. dobrze ze zadziałaliśmy. pozdrawiam Was :) AJ Nowik
|
|
dr Wołk. bylismy. pomogła. Kar.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |