sobota, 23 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
reklamacje_ pomocy

Kupiłem w sierpniu aparat cyfrowy w pewnej sieci sklepów (nieziemska obsl... po dwóch miesiącach zareklamowałem go gdyż zacinał mi sie włącznik. serwis nie uznał reklamacji uznał ze awaria nastąpiła w skutek "udaru mechanicznego" anulowano mi gwarancje. po tym wydarzeniu aparat coraz czesciej zacinał mi sie. zgłosiłem to w inspekcji handlowej . pompogło znowu dałem aparat do "reklamacji" potwierdzono zmowu poprzednia ekspercyze. tymczasem po kolejnej przesyłce aparat praktycznie wogle nie włącza sie . nie miałem go w domu przez 3 mies. co mam dalej robic jak dochodzić swoich praw??? POMOCY

marcello

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: reklamacje_ pomocy

Został Ci Sąd. Musisz wysłać im wcześniej tzw. wezwanie przedsądowe.

Został chyba tylko sąd

Miałem już przejścia z Tą "niezięmską obsługą". Radziłbym Ci skorzysta z pomocy Powiatowego Rzecznika Prawa Konsumenta

Dzieki Abcd czy możesz podać mi adres Powiatowego Rzecznika Prawa Konsumenta ?? dzięki

marcello

http://www.lomza.pl/bip/index.php?k=719

dzieki ptysiu. juz napisałem czekam na odpowiedzi od powiatowego i miejskiego rzecznika :) mam nadzieje ze ... uda mie sie odzyskać pieniążki albo zostanie naprawiony

marcello

Szosa Zambrowska 1/27 czyli w starostwie.

Jak słusznie Ptyś zauważył w Łomzy działa również Miejski Rzecznik Konsumentów

hehe od czego to jest internet
Ps.marcello życze powodzenia

marcello: Czasami wystarczy odpowiednio napisana reklamacja... Zostaw jakiś namiar na siebie. Myślę, że jestem w stanie Ci pomóc...

Pozdrawiam

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org