Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Fotograf na ślub |
Witam mógłby ktoś mi polecić dobrego sprawdzonego fotografa na ślub w rozsądnej cenie...?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Fotograf na ślub |
Polecam Pana Bogusława Nowackiego http://www.bogunow.com/ Cena przystępna, a zdjęcia rewelacyjne :)
|
|
ModartStudio :) mają swoją stronę na Facebooku
|
|
Boguś Nowacki Bartek Klepacki Mariusz Obrycki x 2 bo jest dwóch :)
|
|
Ja polecam Pana Krzysztofa Olszewskiego :) http://www.photoblog.com/olszewski Xlaudia
|
|
..."fiolkowaaa", podajcie e-meila jak możecie to podam wam namiary na osobę która robi zdjecia, a ja daje wam gwarancje zadowolenia. Zdjęcia które robi ta osoba naprawdę robią wrażenie, mają to coś............"duszę" Nie chodzi mi o reklamy czy antyreklamy, jest to moja subiektywna ocena pracy tej osoby. Wcześniej wypowiadałem się na temat kadrowania różnych uroczystosci, stoję za kamerą od wielu latek i miałem przyjemność współpracować z wieloma fotografami...., nie świadczy to że inni robią nie tak, również robią super foty, ale foty tej osoby szczególnie wpadły mi w oko..... ocenicie sami, każdy ma swój gust........ Pozdrawiam pro1501
|
|
do pro1501 ewcia1719@wp.pl
|
|
tylko Garbulski według mnie
|
|
Zerknij do mnie może sie spodoba. Na blogu zdjęcia z dwóch ostatnich wesel i plenerów par które są z Łomży. www.kamilzieba.flog.pl pozdrawiam Kamil ------------------------------------------------------------------------------------ Fotograf na Twój ślub www.kamilzieba.flog.pl/pf/ e-mail: kamil.zieba@onet.pl gsm: 511 53 53 25
|
|
A ja polecam gorąco Marka Kucisza ma swoją stronę www.kuciszmarek.com Ma jeszcze gdzie często zaglądam profil na fb związany z fotografią ślubną. Robił zdjęcia u Mnie i pózniej poleciłem jego kilku moim znajomym i wszyscy są bardzo zadowoleni ze zdjęć.A najważniejsze co od razu mi się spodobało to że ma super podejście w kontakcie z młodymi co bardzo ułatwia przebrnięcie przez i tak wystarczająco stresujący dzień.Przynajmniej dla Mnie taki był dzień ślubu :) Nie jest może tani,ale naprawdę warto.
|
|
fotolomza.home.pl
|
|
Ja polecam Piotrka Barbachowskiego www.barbachowski.com robił ostatnio wesele moim znajomym wraz z plenerem wyszło naprawdę bajkowo. Na fb też ma konto. Bardzo mi się podobają jego pomysły. Z tego co wiem ma też fajne ceny.
|
|
Również polecam Piotra Barbachowskiego! www.barbachowski.com Chłopak wie co robi, bardzo dobrze się z Nim współpracuje, ma głowę pełną pomysłów i wzorowo wykonane zdjęcia!!naprawdę polecam!! Pozdrawiam!
|
|
Polecam p. Anię Kruszewską http://annakruszewska.pl/
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |