sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
a nie mowilem

ze ceny zaczna spadac prosze nie trzeba dlugo czekac juz golym okiem widac ze ceny zaczynaja sie normalizowac a oto przyklad

http://otodom.pl/mieszkanie-lomza-aleja-legionow-5950m2-3-pokoje-110000-pln-id10227517.html

i za metr nie placimy juz po 4 tysiace tylko niecale 1900 szkoda mi tylko zezowatego i jego garazu za 40 tysiecy moze znajdzie teraz kupca za jakies 8 tys dobre i to

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: a nie mowilem

hm nie wiem na co czekasz kupuj apartamentowiec jak sie patrzy

Weź opanuj się człowieku, znasz ten blok, ja w tym bloku i za 90000 bym nie kupił mieszkania, przy głównej ulicy, obok stacji paliw, mieszkanie w jakiejś bliżej nieznanej wspólnocie. O parkingu nie wspomnę, bo go wcale nie ma. Reasumując: jakie warunki - taka cena

odrazu widac kto wzial kredycik na swoje wlasne m :D

poczekajcie jeszcze kilka miesiecy a takich ogloszen bedzie duzo wiecej

kto chce sprzedac mieszkanie zawsze sie dogada z zainteresowanym natomiast wiekszosci sprzedajacych na rynku wtornym wydaje sie ze ich 20 letnie m jest warte 90% wartosci nowego m

weź człowieku przestań, ani placu, ani gdzie na spacer iść z dzieckiem, wszędzie daleko, a nie mowa by samo puścić, darmo nie chcę, za 130 tysi masz m3 w bloku na normalnym osiedlu, a jak masz więcej kasy to nowsze albo nawet i dom

onaion

jak dla mnie takie po 140 i trzeba wlozyc w nie jeszcze z 30 to przy drogo .. poczekam dozbieram i kupie za jakis czas za 100tys .

Widzę gorącą dyskusję, więc może ktoś mi podpowie.
Ile za m2 można liczyć za mieszkanie w nowym budownictwie?

jak sprzedajesz 4 tyiace jak kupujesz 2 tysiace

Zastanawiam się nad kupnem, ale nie sądzę że 2tys to zbyt niska cena.
Sprzedający chce 3,5 tys, to dużo czy mało?

To niech sobie chce i dalej szuka frajera:):)

A co mało mieszkań w łomży jest do sprzedania?

2 tys malo powiadasz to spojrz na ogloszenie ktore wkleilem niecale 1900zl umeblowane budynek ocieplony nowa elewacja wszedzie blisko a zarazem na uboczu nie daj sie wydymac budowlanka pada firmy plajtuja niedlugo banki beda z abezcen oferowaly puste lokale jak jeden z drugim oglosi upadlosc

BRAK NICKA może i masz rację, ale co z tego że ładnie wygląda z zewnątrz, jak nie ma bieżącej ciepłej wody i gazu. Takie są warunki w starych budownictwach. Trzeba też wziąć pod uwagę, że Al. Legionów jest jedną z najruchliwszych ulic w Łomży i z czasem ściany mogą pękać (jak to już jest w niektórych miejscach).
Więc nie sądzę że to mieszkanie może być dobrą inwestycją na lata.

zezowatego zapytaj :)
On najlepiej doradzi bo sam kupił garaz za 40 000 zł. :):):):)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org