Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ortopeda dla dziecka |
Proszę o polecenie dobrego ortopedy z Łomży. Moje dziecko nie ma złamania ani skręcenia ,ale nie może chodzić na jedną nogę. Proszę o namiary na dobrego specjalistę ortopedę.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ortopeda dla dziecka |
Dr Siwik. Przyjmuje w przychodni wad postaw w szpitalu. Bliższych namiarów niestety nie podam.
|
|
Z GODNOŚCIĄ MOGĘ POLECIĆ DR. GOŁASZEWSKIEGO. MÓWIĄ ŻE TO NAPRAWDĘ DOBRY MISTRZ ORTOPEDII!
|
|
tak tak dr Golaszewski jest super
|
|
dr.Gołaszewski
|
|
Niestety nie łatwo się do niego dostać podobno przyjmuje tylko pacjentów poszpitalnych:( Mam na myśli Dr. Gołaszewskiego.
|
|
happy jak rtg nic nie wykazalo to usg nie dostaniesz bo w szpitalu nie maja odpowiedniego sprzetu [ewentualnie dol podkolanowy - ale co tam widac? tylko miesnie i naczynia] najlepiej zrobic rezonans - szybko to koszt 420zl w szpitalu [podobnie w enel-med] ewentualnie oczekiwanie kilka miesiecy w szpitalu lub ok 2miesiecy w enel-med [w obu przypadkach po skierowaniu] samo skierowanie to dla lekarza nie problem ale niektorzy przyjmujacy w szpitalu wcale nie wpadaja na taki pomysl ps jak robisz prywatnie to lepszy obraz bedzie w szpitalu jezeli lekarz bez badan - to znaczy tylko po rtg - zaleci rehabilitacje to go nie sluchaj! dziwi mnie brak skrecenia czy upadku/ urazu mimo wszystko obstawialbym lakotki wiezadla lub cos z typu klykcie badz rzepka noga puchnie? zbiera sie woda?
|
|
Tez bardzo polecam dr.Gołaszewskiego. Wiem tylko ze przyjmuje prywatnie na Kazanskiej. Telefon do niego 504 139 307 Raczej nie ma w Lomzy lepszego ortopedy do dziecka. Za prywatna wizyte moja siostra placila ok.90zl.
|
|
Dziecku nie puchnie noga nie ma wcale obrzęku ale raczkuje i chodzić nie chce martwię się czy to aby nie bioderka:((( PS: dziki za pomoc wszystkim!!!!
|
|
a ile dziecko ma miesiecy lub lat
|
|
dziecko ma 2 latka
|