Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Rowerem do chorego |
Niestety wszystko zmierza w tym kierunku. Od kiedy Śledziowo jest stolicą naszego województwa, Łomża i Suwałki dostają tylko marne ochłapy z funduszy, które powinny być rozdzielane sprawiedliwie. Łomżyńskie pogotowie zostało ponownie skrzywdzone - Białystok dostaje nowe karetki za ponad 1mln złotych, a jakiś pieprzony urzędasik mówi, cytuję "Jak się ktoś stara, tak ma". Przypuszczam, że pajac ma jakiś kompleks z dzieciństwa... Jak uwolnić się spod dyktatury śledziów? Gdzie szukać pomocy? Pozdrawiam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Rowerem do chorego |
Może i tak bedzie ze rowerem do chorego !
|
|
Napisz w końcu ciulu rybi coś na temat zamiast nabijać sobie licznik. ... z mojego tematu. Nie życzę sobie tutaj twojego ... Pozdrawiam
|
|
a czy ja cos tu pier*** ?
|
|
Ptysiu, bądź tak miły i nie udzielaj się tam, gdzie Cię nie proszą. Już wszyscy Ciebie znają, nawet wiedzą jak wyglądasz www.ptysiu91.fotka.pl, więc naprawdę nie zdziw się, jak któregoś dnia stracisz swój piękny wyraz twarzy, o ile nie będzie gorzej. Twoje posty nic nie wnoszą do tematu i są beznadziejne. Lepiej uzupełniaj swoje kolorowanki, które pani z podstawówki zadała na jutro, zamiast ślęczeć przed kompem. ________________________________________ Life is brutal and full of zasadzkas and ... Sometimes kopas w dupas? No, always!
|
|
a co ty takiego wlasnie wniosles to tego tematu makmarc?? tacy z was chojracy z MrS?? od jakiegos czasu straszycie tylko ptysia ze mu wpier..cie jak tacy odwazni jestescie to pokazcie swoje foty publicznie tak jak zrobil to ptys a nie anonimowo straszycie ludzi
|
|
makmarc Groźby publicznie? Jeśli Ptysiowi "coś" by się stało, to jest już jakiś punkt zaczepienia... MrS Dziwi mnie, że admin nie zdejmuje większości Twoich tematów/postów, może nauczyłbyś się poprawnie wyrażać... _____________________________ Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere...
|
|
Zastanawia mnie postawa Krzyżewskiego, marszałka województwa i członka zarządu wojewodztwa Kamińskiego, obu pochodzących z Suwałk. Tołwiński to wieśniak spod Białegostoku, którego przerasta władza. Takie decyzje, gdzie w grę wchodzą grube pieniądze, podejmowane są chyba? plenarnie.
|
|
Kamiński dawno wypiął się dupą na Łomżę. putativus: pokaż mi jeden post, w którym wyraziłem się niepoprawnie (zrobiłem błąd ortograficzny, składniowy lub interpunkcyjny). Ty jeśli już zdecydujesz się coś napisać, to podobnie do ptysia, nie wnosisz nic nowego do tematu. Agent22: ja będę decydował, czy pokażę swoje zdjęcie, czy nie. Czemu Ty pokażesz swojego? Trądzik? ;-) Pozdrawiam
|
|
PS: Obaj jesteście tutaj nowicjuszami, więc nie macie pełnego obrazu sytuacji. Pozdrawiam
|
|
Eh...dobrze że dyrektor łomzyńskiego pogotowia obrotny jest i wypiął się na białystok, kupując karetki z pomocą ministerstwa. I chyba to jest jedyna słuszna droga.
|
|
jak jestes na tyle odwazny zeby grozic innym to pokaz chociaz od kogo ewentualnie ma dostac wpie..l co do mnie w przeciwienstwie do ciebie nikogo tu nie obrazam i nie widze potrzby aby pokazywac publicznie swojego zdjecia a co do tradzika czy dla ciebie czlowiek majacy pryszcze jest gorszy czy co?? ja na szczescie nigdy niemialem tego problemu ale nie nasmiewam sie ludzi ktorzy maja problemy ze skora widocznie masz jakies kompleksy
|
|
Błąd dla MrS, taki najbliższy, żeby daleko nie szukać...: "Czemu Ty pokażesz swojego?" _____________________________ Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere...
|
|
To nie błąd tylko zjedzenie wyrazu "nie"... Pokaż mi coś ortograficznego lub interpunkcyjnego... Pozdrawiam
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |