Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Błędy |
Na jednym forum zauważyłem informacje o błędach: "błąd ortograficzny dnia wystąpił w słowie: muwić (poprawna forma w tym wypadku to "mówić")" Może i na tym forum powinni takie coś zrobić.... Przy okazji niektórzy uczyli by się pisowni:P....
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Błędy |
i co to da? to jak by tu tak miało być to tu byłoby utrapienie
|
|
Jestem za! Sa fora które automatycznie podkreślają na czerwono błędy ortograficzne i opatrują skrótem ort. Tutaj też by się coś takiego przydało. ADMIN!!
|
|
Super !! Proponowałbym ponatto, aby po 10 błędach ortograficznych taki urzytkownik automatycznie miał blokowany dostęp do forum !! Kto jest za??
|
|
Myślę, że za będzie większość użytkowników, peter. No, to zostało Ci 9 szans ;-)
|
|
jacko: Tobie także 9 szans!! Co powiesz na "ponatto" w moim tekście ?? Tego nie zauważyleś niestety?! Podtrzymuję - Panie i Panowie .... najwyrzszy czas poznać język polski (jacko ... - zostało mi 8 szans). Pozdrowienia, hihihihihi.
|
|
W końcu pozbylibyśmy się Ptysia z tego forum :) Mam nadzieję, że nie popełniłem żadnego błędu :) ________________________________________ Life is brutal and full of zasadzkas and ... Sometimes kopas w dupas? No, always!
|
|
Powiedzmy ptysiowi stanowcze NIE. Pozdrawiam
|
|
Ja proponuję by zmuszać Ptysia by myślał i w swoich wypowiedziach coś mądrego wnosił do tematu. A miał takie posty. Gorzej bo nie zawsze chce mu się ruszyć głową i klepie jakieś potwierdzenia. Uważam , że i tak sporo się wyrobił , bo ma przebłyski.
|
|
hehe bana mi nie dacie :P bede pisal sobie bo polska to wolny kraj :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |