Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
praca w ZPK Szumowo kierowca. |
Szukam informacji na temat pracy w ZPK Szumowo od osób które tam jeżdżą lub jeździły.jak wygląda tam praca i jakie zarobki są w tej firmie no i jaką atmosfera tam panuje? o TURBO
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: praca w ZPK Szumowo kierowca. |
wiem ze jezdzi tam przynajmniej jedna kobieta wiec atmosfera moze byc ok a co do poborów 3 wezmiesz
|
|
Czy może się ktoś orientuje czy ta firma poszykuje kierowców ? I czy zatrudniają kierowców bez doświadczenia ?
|
|
Firmę można nazwać śmiało Bandą złodziei. Pracujesz po 11, 12 godzin a jeśli przychodzi czas wypłaty to wypłaca tzw Ksiądz Andrzej Grabowski ( Pleban) marne tysiąc złotych ! Jeździsz wszędzie i wozisz wszystko, od gówna po Glinę. ( Dosłownie ) Nie polecam tej Firmy, zastanów się dwa razy zanim zechcesz z nimi współpracować. Płacą jak im pasuje, nie ważne ile godzin i jakie kursy. Porażka. Śliski
|
|
Nie wiem kto ma informacje, że tam można zarobić 3tyć. Tako kwotę dostano ci co będą strzelać z ucha Grabowskiemu. Szefostwo powinno już dawno go wywalić. Chora atmosfera w tej firmie. NIE POLECAM SZCZERZE Nie wiem kto ma informacje, że tam można zarobić 3tyć. Tako kwotę dostano ci co będą strzelać z ucha Grabowskiemu. Szefostwo powinno już dawno go wywalić. Chora atmosfera w tej firmie. NIE POLECAM SZCZERZE
|
|
drugą wypłatę to z wlewu bierzesz z tego co słyszałem
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |