Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Grafika w opisie.. |
Witam z góry zaznaczam, że temat postu był wałkowany ale mam problem. Nie widzę grafiki w swoim opisie.Co zrobić aby grafika w opisie była widoczna..Z góry dzięki za info Zajmuję moje miejsce w świecie Boga: miejsce nie zajęte przez nikogo innego.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Grafika w opisie.. |
Pewnie chodzi Ci o grafikę w miejscu sygnatury ? Jesli tak to juz Ci pokazuje :) [ i m g ] Stronka z obrazkiem [ / i m g ] Tylko że bez spacij sprubój :)
|
|
Jak umiescic fotke na forum? Kurs 1.0 Po pierwsze: Wpisujesz adres w odpowiednim miejscu w przegladarce i naciskasz ENTER http://img226.imageshack.us/img226/8807/11ft.jpg Po drugie: 1. co tu pisac, zeby wskazac ktora czescia strony sie zainteresowac 2. nacisnij ten przycisk, otwarte zostanie okno, w ktorym wskazujesz plik na dysku z obrazkiem 3. nastepnie naciskasz przycisk "host it" ... potem czekasz chwile na zaladowanie obrazka na serwer i hooopa (jak to mowi mandaryja) Po trzecie: 1. zaznaczasz CALY tekst zawarty w tamtym okienku zaznaczonym strzalka (albo jeden albo drugi) i kopiujesz a potem wklejasz go do tresci postu 2. gdy umieszczasz maly obrazek wybierz - Hotlink for forums (1) lub - Hotlink for forums (2) 3. gdy umieszczasz wiekszy obrazek wybierz lepiej (lepiej wyswietlic miniaturke gdyz wtedy strony forum beda ladowac sie szybciej) - Thumbnail for forums (1) lub - Thumbnail for forums (2) KONIEC!!!!!
|
|
Thx dla Ja. Ptysiu ortografia się kłania, zerknij sobie czasem do słownika: spróbuj przynajmniej. Masz dobre chęci ale jak robisz takie błędy to ja się nie dziwię, że non toper się z ciebie nabijają. Zajmuję moje miejsce w świecie Boga: miejsce nie zajęte przez nikogo innego.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |