Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Prawko ......... |
Jak sadzicie czy w lomzy da sie zalatwic prawo jazdy na lewo i gdzie ??
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Prawko ......... |
a czemu na lewo nie trudno sie nauczyc jeździć i zdac egzaminy
|
|
własnie, .. lepiej nauczyć się bo masakra może być ...
|
|
W>Łomży da się wszystko ale nie na FORUM>??? Gdy ktoś ma w życiu pecha i zmartwień kupę, moze złamać rękę podcierajac dupę
|
|
Jeśli jesteś tak głupi, że pytasz o to na forum, to załatw sobie lepiej żółte papiery a nie prawko, kretynie. Pozdrawiam
|
|
Nie wiem skad takie pytanie, ale mam nadzieje, ze nie bedziesz jezdzil samochodem nie potrafiac go prowadzic. Mysle, ze nie chcesz zabic siebie lub kogos innego. czy nie dosc juz wypadkow.., moze nawet kilka bylo przyczyna zalatwionego PRAWKA. sarna
|
|
Umiejętność czytania ze zrozumieniem jest bardzo cenną umiejętnością. Autor tego wątku ani jednym słowem się nie zająknął, że takowe lewe prawo jazdy chce sobie załatwić. A niektórzy odpowiedzieli na jego post, zmieszali go z błotem i dopisali mu intencje, których wcale nie musi mieć. Wieść gminna niesie, że w łomżynskim WODR jest qiute uczciwie.
|
|
lepiej sie nauczyc jezdzic i przepisów, bo wypuszczać na ulice potencjalnych zabójców to nie halo... lewego to nie wiem jak załatwić ale o prawym moge dac kilka wskazówek: 1. Zapisujesz się na kurs, 2. Uczestniczysz w zajęciach teoretycznych i praktyczneych, 3. Zdajesz egzamin wewnętrzny, 4. Zapisujesz sie na egzamin państwowy, 5. Jeśli jesteś obiegany w temacie, a egzaminator do tego ma dobry humor to zdajesz za pierwszym razem. Powodzenia życzę Nie będę reklamował mojej szkoły nauki jazdy, bo nazwisko zdradzę:D ...:::A gdy odejdę, gdy kiedyś zamknę oczy swe... Zawsze, z Tobą będe...
|
|
trzeba byc ostroznym i usmiechac sie, a mozna zdac. no i koniecznie zagadywac egzaminatora, bo potraktuje cie tak jak ty jego :) powodzenia! ....Uwiodła mnie przepaść jednego spojrzenia....
|
|
Prawo(jazdy) na lewo? Pogieło cię? A z tym zagadywaniem egzaminatora to bym uważała. "Mój" jakiś nierozmowny był :)
|
|
co szukasz nastepnego tematu zeby Łomża znowu była sławna w mediach? Mało ci tegoi co było ostatnio? Jak chcesz prawko na lewo to jedź do Białegostoku albo Suwałk. Tam można było tak sobie załatwic. Za 8 stów. Pewnie ceny troche skoczyły jak kilku złapali? ___________________________________ ... & vice versa!
|
|
monitory w pojazdach egzaminacyjnych |
Czy nie uwazacie ze monitory ktore od niedawna pojawily sie w łomżyńskich punciakach egzaminacyjnych to juz lekka przesada? jesli juz musza tam byc to powinny byc mniejsze lub przynajmniej zamocowane gdzie indziej. Jest to spore utrudnienie dla osob egzaminowanych poniewaz monitor zasłania poł szyby do tego dochodzi jeszcze lusterko egzmainatora i sam egzaminator ktory jak wiadomo nie ułatwia. ktos by musiał przeprowadzic sonde przez co osoby nie zdaja... czyzby było to wymuszenie pierszenstwa na pojezdzie ktory nie wiadomo skad pojawił sie po naszej prawej ...? m.j
|
|
marta50, Może niefortunnie podjęłaś temat sprzątania po pupilach, a pan egzaminator pewnie reprezentuje tu pogląd zbliżony do mojego i Maćka...:D
|
|
Prawko.... Nie wiem jak mozna na lewo zdobyc, bo nie zdobywalem, ale za to wiem ze latwo mozna je stracic, takze pilnujcie tych swoich plastikowych karteczek :]]
|
|
Wiecie co? ha ha ha ten temat to prowokacja jakiegos pimaka, ktory weszy sensacje bo z sensacji zyje. Ale swoja droga to slyszalem ile trzeba dac by zdac, a ile by nawet nie zdawac.
|
|
Proponuję nakręcić filmik komórką z takiego zdawania na lewo heheh. Przez takie osoby jak tabaco trzeba non toper uważac aby jakis debil nie rozjeb** ci auta. Fok U MoJe ŻyCie To MentoR.
|
|
Powodzenia życze p.s : takich to w izolatki , bo na droge to strach ...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |