Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Elektryk elektronik samochodowy Łomża |
Witam ! Potrzebuje namiary na jakiegoś pana którry zajmuje się albo lubi bawić sie w elektryke chodzi o bardzo prostą rzecz mianowicie wskąznik ładowania akumulatora chodzi ale nie do końca i potrzebuje kogoś kto by go sprawdził i naprawił :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Elektryk elektronik samochodowy Łomża |
na sosnowej
|
|
Magicy z nowogrodzkiej nie daleko rafinerii ale teraz sie przeniesli do kupisk na tej samej trasie wiec polecam bo warto!! sam bylem wiec polecam z moim passatkiem:)
|
|
zgadzam sie z 2late najlepsi sa akurat w elektryce elektronice Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
Sprzedam bilet na mecz Rosja-Czechy. Bilet I kategorii (najlepsze miejsca na trybunach). Mecz we Wrocławiu 8 czerwca. Bilet warty 480 zł, sprzedam za 290 zł z opcją dowozu do Łomży jeszcze dzisiaj. Z Łomży mamy bezpośrednie połączenie PKS do Wrocławia dziś i jutro około godziny 23. Konkretnych i zdecydowanych proszę o pilny kontakt pod numerem: 500 768 974
|
|
1. Pojechałem Hondą skasować przeterminowaną inspekcję olejową - Nowogrodzka (teraz Kupiski) wysłała mnie do ASO a facet na Ciepłej skasował przy pomocy sekwencji z użyciem kluczyka i przycisku od licznika. 2. Chciałem odczytac błędy ze starszego Mitsubishi - na Nowogrodzkiej stwierdzili że nikt mi tego nie zrobi poza ASO - znalazlem w necie schemat przewodu z kilku elementów i darmowy soft (TMO data logger dla zainteresowanych) Odczytałem bez problemu. -- tomek w. \"Rzuciłem myśl, że cokolwiek mi się należy\" \"Żeby mi się chcialo tak, jak mi sie nie chce\"
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |