Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Night club |
Jaka muzyka leci w night clubach.. w diuku zawsze leca fajne pioseneczki chcialbym takie sciagnac i zarzucic sobie na dzialeczce bo jutro wyfruwam jaki to typ ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Night club |
chyba to trance bo znalazlem cos w podobie .
|
|
a ja to nie wiem bo tam nie bywam ... a możesz coś zanucić ???
|
|
PAARARARARARARABAMBA AJ JA RIVA JA RIVA PORTKI SE RWE PORTKI SE RWE PORTKI SE RWE ja bywam bo tam jest piwo po 10 zl a nie mam co robic z pieniedzmi jestem tak bogaty ze nie bede kupywal piwa po 4.50 ...
|
|
o , a ja o tym nie wiedziałem i kupuje po 4.50 no ..... też już wytapetowałem kasą chatę...
|
|
to choc zemnom do diuku ?
|
|
a wlasnie robciu tez myslalem polozyc tapete w lazience moze z dwustuzlotowek moglbys mi polecic kogos kto mi to nie drogo polozy :)
|
|
Gorzej jak tej tapety zostanie... :)
|
|
nom to co wtedy
|
|
Trzeba będzie temu robotnikowi sprzedać
|
|
albo dac za robote to se w domu wytapetuje ?
|
|
Pewnie nie będzie chciał...
|
|
to ja juz nie wiem a moze ktos z forum by chcial ?Rondo nie chcesz obkleic se piwnicy ?
|
|
Ja bym wolał setkami, tyle że mnie nie stać...
|
|
nie ? powiem Ci w tajemnicy ze mnie tez nie tylko tak wkrecam koleszkow z forum ale mysle ze oni cos podejrzewajom ..
|
|
Ty niezły ryzykant jesteś! A jak się wyda to cała reputacja szeryfa jak krew w piach...
|
|
nie wyda sie.. przeciez Ty mnei nie wydasz ?
|
|
Ja nie. Trzeba będzie dzwonić do admina, żeby wstał i pokasował te posty, tak żeby rano nikt nie przeczytał.
|
|
ja tu jestem Admin szef ;D
|
|
to daj namiar na siebie, to zadzwonię i powiem Ci żebyś to skasował - bo inaczej się wyda
|
|
506312547
|
|
Dobra, żartowałem, już za późno żeby dzwonić
|
|
nie no chcesz to dzwon
|
|
Wyślę Ci SMS, ok? Tylko muszę wiedzieć, że jeszcze nie śpisz...
|
|
nie spie nie spie..
|
|
Coś tak czułem ześ nie admin :P
|
|
Admin Admin dostales mego smsa ?
|
|
Dostałem i mógłbyś dla przykładu coś usunąć :P
|
|
Np Twoje konto ?hehe
|
|
A jakiego mam maila skojarzonego z tym nickiem? pisz na kom :)
|
|
zatkalo kakało ?xd
|
|
O je...y!!!!!! a ja zawsze myślałem, że admin ma ksywę admin ^^
|
|
zastanawiam się czy ten człowiek "od smietany" to jest do końca normalny... Poczytałem kilka wypowiedzi tego Pana i zaczynam powątpiewać w to czy oby "kolega" nie jest może wychowankiem jakiegoś ośrodka dla ludzi upośledzonych lub tym podobnych? Chociaz i ludzie upośledzeni czasami wykazują sie większym rozumem czego o Panu "smietanie" nie moge powiedziec... W takich sytuacjach jestem tylko za jednym, żeby na usułgę stałego dostępu do internetu wprowadzono również ograniczenie wiekowoe co może choć troszkę zmieniło by fora internetowe oraz ich inne odpowiedniki... PS. Za robotę byś się wziął pajacu jeden a co najważniejsze poświęcił chociaż połowę czasu spędzanego przed komputerem na nauke ortografii bo błędy zdarzają sie każdemu ale Ty dziecko kaleczysz nasz piękny polski język... Może dałem się sprowokować bo zapewne to masz na celu pisząć takie bzdury ale forum to forum... Swoje zdanie również zostawie i może dam Ci nim chociaż trochę do myślenia.... Pozdrawiam ..."Łomża"- miasto rond i kosciołów.
|
|
Masz racje karol0009
|
|
zostawcie jasia ja za nim tensknilem a pozatym jasio genjusz wiec nrq odwalic sie dzieciakieje
|
|
karol0009 popes [*]
|
|
Tą odpowiedzią po raz kolejny potwierdzasz moje domysły bo słowa które tylko Ty sam rozumiesz nie można w sumie nawet nazwać jakąś odpowiedzią... Ja nie zamierzam tu z Toba dyskutowac i pisać posty powielając moje zdanie na Twoj temat ale jestem za tym żeby tym forum zajał sie któs kto bedzie umiał o nie zadbać bo mimo takich "przypadków" jak pan wyżej z tego własnie forum można czasami dowiedziec sie rowniez wielu ciekawych rzeczy... Pozdrawiam Cie drogi Janie który jednak ma coś wspólnego ze śmietana... Długo otwarta poprostu robi się zsiadła (czyt.nudna)... ..."Łomża"- miasto rond i kosciołów.
|
|
[*]
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |