Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Uszczelki po głowicą |
Witam! Mam problem z uszczelką pod głowicą. Moim problemem jest to że posiadam V12 i nie każdy mechanik chce się podjąć. Zakup nowego silnika odpada. Kogo polecacie żeby się podjął i zrobił to dobrze, oczywiście biorąc pod uwagę przyziemne koszty. Karpiu
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Uszczelki po głowicą |
:/
|
|
Przyziemne to wiesz co możesz mieć...,jaja. Decydując się na taki silnik martw się żeby to było dobrze zrobione a nie o koszty.
|
|
Zdaje sobie z tego sprawe. ale jak w niektórych łomżyńskich "podwórkowych" zakładach za robociznę chcą wiecej niz w profesjonalnych zakładach albo nie duzo mniej niz w serwisie to chyba cos nie halo... Karpiu
|
|
słyszałem coś o piątnicy? czy ktoś coś wie o tym zakładzie?? Karpiu
|
|
a jaki to samochód? bo ja już wymieniałem uszczelki pod głowicą w bmw i jakby coś to bmw nie ma dla mnie problemu
|
|
BMW 750 e38 96' Karpiu
|
|
karpiu to zes we mnie tera zazdrosc wzbudzil takim autem :(
|
|
karpiu1989 to ja właśnie taki robiłem, znalazłeś mechanika który by ci to zrobił? jak nie to zgłoś się do mnie jak chcesz
|
|
Daj mi namiary bo jestem zainteresowany? Masz jakiś zakład czy prywatnie?? Karpiu
|
|
Karpiu masz do mnie namiar na mailu - zajrzyj na pocztę
|
|
NIc nie ma. Spróbuj jeszcze raz wysłać Karpiu
|
|
ok, już wysyłam
|
|
Z tego co się orientuję to sprawy z głowicami najlepiej robi Biedrzycki w Piątnicy, zakład mieści się przy rondzie. Sam osobiście u niego nie robiłem, ale słyszałem, że jak z głowicą to warto tam zajrzeć. ______________________________________ Pozdro wszystkim pozytywnie i realnie myślącym.
|
|
Biedrzycki w Piątnicy tani nie jest-ale robi lux ... robił mi w aucie nikt w tej zasranej łomzy nie chcial zrobic a on zrobił i jest super już 9 lat
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |