Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
maile |
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: maile |
|
ja miałem to samo.... i życzę powodzenia tym co rozsyłają lub zachęcają do rozsyłania. Prokuratura wita... ...:::A gdy odejdę, gdy kiedyś zamknę oczy swe... Zawsze, z Tobą będe...
|
|
u mnie też tak samo podaj link albo filimik jeju :(
|
|
Ptysiu jak masz tyyyle kolegów to teraz działaj. hahaha
|
|
Co Was tak ponieca niezdrowo? Degreg ma rację więc zajmijcie się lepiej czymś pożytecznym. Zbych
|
|
Widzieliście artykuł :] ...
|
|
Sluchajcie u mnie rowziez skrzynka pełna jest ego typów maili.Ludzie nie proście nikogo o ten filmik bo nikt o zdrowym rozsądku nie wysle go wam na maila.Za to grozi 8 lat pierdla!!A i chcialbym ostrzec osoby które odpowiadają na tego typu maile zeby wziely pod uwage ze jeden z maili moze byc poprostu policyjna prowokacją i kłopoty gotowe...
|
|
MYLYCIJA jest wszędzie :):):):)
|
|
lol... aleście silnie przestraszeni :). Mam film na dysku i niech mi ktokolwiek powie kto go przysłał !!
|
|
Banda nieletnich masturbatorow... Ja mam ten film - kto chce? Zamiast filmu wpierdole wam trojana albo innego wirusa to odechce wam sie golych bab. Idea warta krwi
|
|
chuligan weź poprawkę że przeważnie serwery skanują :)... co nie znaczy że się nie da :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |