Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wyswietlacz w nokii |
Memu koledze tak zaczely sie trzesc rece jak mnie zdenerwowal i szedlem w jego strone ze podczas proby telefonicznego wezwania pomocy upadl mu telefon i pekl wyswietlacz (nic fajnego jakas chinska podrobka nokji.. ) i tutaj pojawia sie moje pytanie gdzie mu sklejom ten wyswietlacz w miare szybko TANIO i NIE DROGO ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wyswietlacz w nokii |
JAKIEMU KOLEDZE????????????? Pies ci zdechl i kumpla szukasz??
|
|
a takiemu jednemu judaszowi
|
|
Ja kiedys zanioslem do Help Gsm obok dworca PKS, co prawda zrobili szybko, ale czy bylo niedrogo? Moze najtansi nie sa, ale znam tez drozsze firmy, dlatego proponuje idz i sam zapytaj za jaka kwote ci to zrobia. Pozdrawiam
|
|
to nie dla mie .
|
|
To nie dla niego. Jemu bedzie potrzebny wyswietlacz gdzie indziej po spotkaniu z siwym.A moze zezowaty zechce sie przylaczyc. Mozecie isc w parze wspolpracujac ze soba na tym spotkaniu.Jeden drugiemu rozmacha rece.
|
|
Chociaz troszke sie obawiam bo podobno Jasio ma czarny bajpas w kikusiku.
|
|
idz zerze chuf sie .
|
|
|
|
|
|
Transponder SPISZ? Nie bede sie wpi..... w to co tak lubisz i nalezy do ciebie. Wpis od ciebie brzmi i wyglada lepiej! Powinienes to opatentowac.
|
|
siwy siwy tam w tamacie dla samotnych jest cos dla Ciebie
|
|
siwasuko , szukasz ch..a do d..py ? ... śledząc twoje posty , to musisz być w realu przysłowiową pi.zdą - cipą , co to bułkę przez bibułkę , ą ch..a gołą ręką . Już ci kiedyś pisałem , że wyżej mego ch..a nie podskoczysz . Nie będę się z każdym takim KUTASEM jak ty szarpał , już jeden " bohater " podał mnie z art 157 i od niedawna mam czyste konto . Ale jak mnie dobrze podk...sz , to jak tu publicznie złożysz oświadczenie , że mnie sprowokowałeś , pierwszy zaczepiłeś i nie będziesz nigdzie składał skarg i pozwów , to znajdę czas , aby ci PSI CH..U mordę oklepać . Tylko dobrze się zastanów , bo ja PSI NAPLECIE nie mam czasu na zabawę i żeby póżniej , jak się styknjemy - nie było przepraszam . W wieku to jesteśmy zbliżonym , waga / wzrost - to mnie ch..j obchodzi , że jestem na pewno cięższy , a umiejętności - zobaczymy co pokażesz ? Jak dalej cię ryj swędzi - PODAJ SWÓJ NR telefonu , kupię starter i oddzwonię . Na e-malie nie odpowiadam .
|
|
506 718 426 Dzwon QTA.SIE,czekam.
|
|
Kupię starter i oddzwonię CH.UJU !
|
|
Jak pieniądze z pod Wyszkowa otrzyma.
|
|
masakra...
|
|
jakie dno na tym forum
|
|
I jak tam doszło do kontaktu ? Zdzwoniliście się chłopaki? "im mniej wiesz tym lepiej dla ciebie"
|
|
siwy podal zly numer
|
|
Cos ty,qtafon zez czeka na dotacje z Unii by sobie kupic startera. Musi ze startera bo sie chu.joza boi ze swojego numeru.
|
|
Blyskotliwy siwy xd
|
|
masakra... "im mniej wiesz tym lepiej dla ciebie"
|