Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Masaż - kurs |
Cześć. Gdzie można w Łomży, czy w Białymstoku zrobić kurs masażu klasycznego?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Masaż - kurs |
Zapytaj zowatego,on pisał ,że codziennie z rana i wieczora robi sobie masaż klasyczny ,a co tydzień depilację między palcami.
|
|
Jeżeli chodzi Ci o klasycznie francuski , to _ mała_ dobrze ciągnie , a dziś właśnie wróciła z Warszawskiej parady równości , podobno kształciła się u koleżanek z Drag Queen .
|
|
W masarni
|
|
http://www.masaz.bialystok.pl/ tam robilam,polecam
|
|
Dzwoniłem do jednej firmy w Białymstoku - potrzeba 3 ludzi do zrobienia kursu kończącego się certyfikatem - 600 zł, ilość "zjazdów" zależna od grupy, czyli jeśli się zmobilizujemy, to będzie szybko i sprawnie. :) Jeśli chętni, to pisać: darem39@wp.pl
|
|
A myślisz, że po kursie będziesz pracował? :)
|
|
A myślę. :)
|
|
Nikt po kursie nie przymie cię do pracy :) - zeby być masażystą trzeba skończyć MINIMUM studium, poznać całą anatomię człowieka itp itd ..... chyba że sam sobie będziesz szefem...już współczuję chętnym na twój masaż po kursie :D
|
|
Jak to widać, że nic o życiu nie wiesz haha. A może ja jestem mgr fizjologii i chcę tylko dodatkowe certyfikaty? I co bródka opadła? :D
|
|
mgr fizjologii ?? hahahahahah chyba mgr fizjoterapii - to tak się pisze poprawnie ;P a więc mgr fizjologii szuka kursu w Łomży lub B-stoku żeby podnieść kwalifikacje?...pfffff..!!! :D Zorientuj się w Katowicach, Warszawie lub Poznaniu i przygotuj kilkaaaaaseeet tysięcy zł :) Powodzenia
|
|
Po drugie mgr fizjoterapii ma już w trakcie studiów masaż. Więc i bez tych niby "kursów" może masować :) Idz do Żaka, tam dostaniesz certyfikat i będziesz mógł troche funduszu wydać na marne:) Powodzenia!
|
|
chyba mu - cyt. - bródka opadła :D
|
|
ASP przy PWSIiP jest technik masażysta
|
|
Ale Darem "mgr fizjologii"" nie chce technika tylko certyfikat podwyższający jego kwalifikacje...i szuka tego w Łomży..no i w B-stoku..:D
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |