Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Centrum Adopcji |
http://www.centrumadopcji.za.pl ...:::A gdy odejdę, gdy kiedyś zamknę oczy swe... Zawsze, z Tobą będe...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Centrum Adopcji |
jakie biedne te pieski:(sama z chęcia bym jakiegos przygarneła ale posiadam juz swojego obrońce...
|
|
|
|
hakie pieski hehe małe
|
|
Jak tylko się wyprowadzę z domu napewno przygarne jakiegoś pieska:) Narazie jednego już w domu mam.
|
|
ale pieskom można pomóc w inny sposób, nie tylko adoptując, można popracowac troche przy nich w schronisku, praca nie cieżka a odciazy pracownikow:D ...:::A gdy odejdę, gdy kiedyś zamknę oczy swe... Zawsze, z Tobą będe...
|
|
degreg. to może bys pomógł troche ?
|
|
POMAGAM.... tylko, ze rąk do pomocy potrzeba więcej.... ...:::A gdy odejdę, gdy kiedyś zamknę oczy swe... Zawsze, z Tobą będe...
|
|
no i ja pomagam degregowi:]
|
|
o to już jest kilka osób :P
|
|
ale ciągle za mało... ...:::A gdy odejdę, gdy kiedyś zamknę oczy swe... Zawsze, z Tobą będe...
|
|
Ptyś zamiast rechotać że hehe małe pieski i ustawiać innych to może sam byś się przeszedł do naszego schroniska? zdaje się że z bawełny to masz najbliżej z nas wszystkich...
|
|
To prawda w schronisku są cudowne pieski. Ja jednego mam właśnie z łomzyńskiego. Przyniosłam go w maju ubiegłego roku. To śliczna, malutka suczka, która bardzo szybko zaprzyjaźniła się z całą rodziną. Moge powiedzieć, ze czasami ona jest jedyną osobą, która się cieszy jak wracam ze studiów do domu :o)
|
|
można również pomóc wolontariuszom w centrum adopcji kontakt i namiary są na stronce:P ...:::A gdy odejdę, gdy kiedyś zamknę oczy swe... Zawsze, z Tobą będe...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |