Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dzień Dziecka |
Jest już po czternastej ,a ja jeszcze żadnego prezentu nie dostałem. Co to ma znaczyć?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dzień Dziecka |
Dzieci to śmieci! rudy błazen z druhem
|
|
A Ty największy Idioto !!!
|
|
Ja mam coś dla ciebie , jak jeszcze do dziś nie dostałaŚ tego prezentu , to możesz mi zrobić loda .
|
|
Chętnie,tylko na wsioków mam odruch wymiotny i mogę Cię obrzygać ,ale Ty i tak byś się z tego wylizał.
|
|
W swoim gospodarstwie całe zoo wydupczył,teraz innych wrażeń szuka.
|
|
ty nie martw się o mnie , umyj ząbki , bo mój koń lubi czystą stajnię .
|
|
Oo nie wiedziałem ,że osioł konia posiada.
|
|
Mam " konia", ale i takiego BARANA jak ty , bym jeszcze oporządził .
|
|
Bo byś q..wa zezolu nie wiedział ,który to ten prawdziwy.Zawsze widzisz podwójnie.
|
|
Aleś ty wulgarna , _mała_ nie bulwersuj się , poczekaj jeszcze kilka miesięcy jak otworzą galerie , a zawsze sobie na podpaski dorobisz .
|
|
mały:):) Chodź na boczek coś ci ciekawego truknę na ucho:):):) Dowiedziałem się pewnych rzeczy o jednym z forumowiczów:):) Tak to jest jak sie nie trzyma gęby na kłódkę :):):):)
|
|
Mówisz o tym nieszczęsliwym?
|
|
Maruda,ja też się dowiedziałem jaki to biznes rodzinny ten fajtłapa prowadzi.
|
|
To to pikuś jest w porównaniu z tym czego sie dowiedziałem wczoraj :):):) Mały !! Ja to bym sobie chyba w łeb strzelił żeby mi się cos takiego przytrafiło co jemu :):)
|
|
To napisz mi tak jak zawsze na @ ,żeby tan psi q..s nie czytał.
|
|
Już piszę :):) Ale jak przeczytasz to to tak jak ja będziesz w szoku takim że chu..j:):) A takiego twrdziela rżnął na forum i taki tajemniczy był że ni huhu nikt o nim nie wiedział :):) A tu masz !!!!! Figielek jaki sie porobił :):0 Jego własny koleżka go sprzedał :):)i wszystko o nim wytrukał :):):)
|
|
Mały:) Już info poszło na @ :) Tylko z wrażenia nie zejdź na zawał :):):):)
|
|
Ja pierniczę,to chory człowiek.Jesli to prawda to ja już jemu nie będę dokuczał.
|
|
A widzisz??? A nie mówiłem ?? Lepiej zejśc z drogi i omijać szerokim łukiem takie cos, bo sam widzisz jak to się może skończyc :(
|
|
Ty mały:):) Ale żeby kolega sprzedał co ??? A taki pewny był swojej tajmnicy w necie :):):) Wszystkich rozgryzał i pokazywał a tu trzask prask i jego własny koleś go ujawnił :):):)
|
|
Ja już z nim nie będę pisal.
|
|
mały:) Ja chyba też przestane bo sam widzisz do czego to coś jest zdolne.
|
|
To może i mnie , tak z ciekawości napiszecie o co chodzi ? Co was , aż tak bulwersuje ? Bo widzę , że zbieracie jakieś plotki , to może razem się pośmiejemy , dlaczego nie napisać tych waszych rewelacji tu na forum ?
|
|
Nie możemy zezuś tobie napisac bo to taka nasza mała tajemnica jest:):) Zresztą obiecałem że nie powiem publicznie o kogo chodzi ani nie pokaże tej osoby fotki :):):)
|
|
Szkoda marudo , bo ja NIE mam tu żadnych tajemnic i nie mam się czego wstydzić , a moglibyśmy się wspólnie pośmiać z z tej osoby , wal śmiało JAK masz tą fotkę to wklejaj , no chyba że na 100% blefujesz ? Gdyby o mnie chodziło , to ja np - nie miałbym nic przeciw temu .
|
|
No widzisz zezus i tym sie róznimy:):) Dla mnie anonimowośc w sieci to święta i nie podważalna rzecz :):):) Dlatego fotke zachowam dla siebie:):) A co do plotek ?? To w każdej plotce jest ziarnko prawdy , tym bardziej że to ktoś znajomy opowiada:):)
|
|
No widzisz marudo , to współczuję ci znajomych twoich PLOCIUCHÓW , ja np NIE mam takich koleżków , którzy by mnie mogli sprzedać , bo z cwelami się nie zadaję ! by chodzili i wytrukiwali czy coś tam ujawniali . Zmień TOWARZYSTWO ! z kim ty się obijasz ?
|
|
NIEPODWAŻALNA rzecz piszesz ?
|
|
Ty może i takich koleżków nie masz o ile ich masz:) Ale sam jesteś takim śmieciem bo wklejałes zdjęcia innych forumowiczów :):)
|
|
NIEPODWAŻALNIE ci napiszę , że możesz być pewien , że na pewno nie mam takich jak ty , bo ze śmieciami się nie zadaję . Fajnych masz znajomych i koleżków.
|
|
Ty zezuś za wszystkie smieci tego świata za to robisz na tym forum :):):) Większego śmieciarza od Ciebie nigdy ty nie było i nie będzie:):) A ty co matole ? Nie znasz znaczenia słowa niepodważalny??? A taki mundry podobno jestes hahaha I to było by tyle z mojej strony do Ciebie Bo znowu wpierd..liłes sie jak zawsze zresztą w temat który nie dotyczył Ciebie:) No ale widocznie taka juz twoja kur.wska natura że leziesz wszędzie tam gdzie maja ciebie głęboko w du.pie:)
|
|
Słuchaj MATOLE sam napisałeś : Autor: maruda (---.2.techtel.pl) Data: 03-06-12 14:42 .... to święta i nie podważalna rzecz :):):) - BARANI ŁBIE nie podważalna ? nie widzisz w tym błędu ? No tak , ale jak sam kiedyś pisałeś , cytuję : "jak się do szkoły nie chodziło , a książki rzucało psu do budy ... " . "A taki mundry podobno jestes hahaha" marudo .
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |