Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kolizja |
jezeli mialem kolizje kiedys i maska byla szpachlowana i teraz uderzylem znowu tym samym miejscem to wyplaca mi normalnie odszkodowanie czy grosze bo maska byla juz naprawiana .?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kolizja |
jasiu jak ja cie dawno nie widzialem
|
|
Masakra ...
|
|
jasiu wrucił w dzien dziecka :D
|
|
xD ... ale podumajcie ? A Ty transponder masz zakaz pisania w moich tematach zrozumiales ?wiem ze chcesz zaistniec ,liczysz ze moze gdzies kiedys napisza ze jest taki jeden czubek ktory napisal 1000 x "masakra " ale to nic nadzwyczajnego sluchaj musisz wymyslec inny sposob na zaistnienie bo do ginesa sie bez to nie wpiszesz.. w ogole to glupie to jakies takie ale zeby Ci bylo milo zaczne robic jak Ty i juz nie bedziesz wyjatkowy :D Wiec jak bedzie z ta maska ?
|
|
masakra ?
|
|
Umow sie ze mna na spotkanie to bedziesz sie mogl ubiegac by uzyskac kase po obdukcji. Napisz do mnie gdzie i kiedy siwy6@wp.pl i bedziesz mogl potem po spojrzeniu w lustro powiedziec ALE QR.WA MASAKRA
|
|
Wyklep jemu dokładnie maske.
|
|
siwysiwy kuszaca propozycja ale nie spotykam sie z facetami hahaha dostajesz kosza :D
|
|
Nie stracisz wiele czasu,dlugo nie bedziemy ,rozmawiac'. Postaram sie by nie nieksztalcic cie na tyle bys na tym forum podpisywal sie anateimS uisaJ. Napisz tylko gdzie i kiedy siwy6@wp.pl Obiecuje ze bedzie bez swiadkow. Moze skonczy sie ta cwanosc pod przykryciem neta?
|
|
Masakra ...
|
|
ahahahah oooou jaki kozak prosze bardzo ... wypelnij to i zobacze czy warto sobie glowe zawracac a moze jestes rzeczywiscie taki grozny to bede wiedzial za wczasu : wiek: wzrost: waga: styl źródlowy: stoczone walki: i wklej zdjecie hahahahahahha
|
|
siwas....a , wyżej ch..a nie podskoczysz ... ... no chyba że dziś na tej paradzie równości jak cię stringi nie będą uwierać ?
|
|
Siwy ,nie podskoczysz,zezol skacze wysoko.
|
|
Nie muszę podskakiwać , szerzej nogi rozstawię i _mała_ może mi laskę robić na stojąco .
|
|
A ty _mała_ jeszcze nie w Warszawie na tej paradzie równości ? Koleżanki aktywistki czekają , zakładaj kondoma na łeb i na paradę !
|
|
Żeby wiesniak mógł pomarzyć o lasce,powinien już zecząć moczyć się w wannie min.3 lata z dodatkiem sody kaustycznej ,wtedy jest mała szansa ,że smród zmaleje.
|
|
... to tak praktykujesz ? a nie lepiej żebyś się częściej podmywaŁA ?
|
|
Jasiu Masakra
|
|
masakra...
|