Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
dzień dziecka |
witam.chciałbym się zapytać gdzie będzie organizowany dzień dziecka w łomży 01.06.2012??
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: dzień dziecka |
na starym rynku coś ma być.
|
|
podobno w kuflu cos ma byc....4 x 100
|
|
w jakim kuflu??
|
|
na Starym Rynku między 11 a 15, w programie występy artystyczne, zjeżdżalnie, dmuchany zamek, itp. ciekawe tylko czy pogoda wszystkiego nie zepsuje
|
|
no kuflu na rogu zawadzkiej nie wiesz gdzie to jest..
|
|
krotko czynny ten kufel zanim sie czlowiek rozkręci to zamykają Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
a te zabawy z klałnem itp to gdzie to będzie była tu na 4lomza reklama ???
|
|
a to tu, klałnów sie zaraz nazlatuje wystarczy poczekac Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
http://www.swiat-zabaw.pl/ na stronie Mylomza.pl jest reklama jakiegoś dnia dziecka. W linku informacje. ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
Wiem, że coś jest organizowane na skate parku przy ks. Anny od 10:00, a po godzinie 15:00 jakiś turniej siatkówki plażowej na nowo otwartym boisku przy pg8.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |