Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Program "Załóż się" jutro w Łomży! |
Oficjalna strona internetowa Urzędu Miejskiego podaje, że jutro o 11 będzie nagrywane w Łomży zadanie do programu „Załóż się”. W dodatku na mieście widziałem plakat. Wie ktoś czy to jest program na żywo, a jeżeli nie to kiedy będzie jego retransmisja? Czy Ci zawodnicy co będą tam występować pochodzą z Łomży? Szkoda, że tak późno została podana o tym informacja i że taki program nie jest nagrywany w sobotę lub chodziaż po południu, a tak wcześnie. Mało ludzi pewnie przyjdzie. Ktoś wogóle się wybiera? ...a na drzewach zamiast liści będą wisieć komuniści...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Program "Załóż się" jutro w Łomży! |
Ale napisz cos wiecej ja nic o tym niewiem :(
|
|
ptysiu: musisz tam być! Będziesz w telewizji! Pozdrawiam
|
|
A co masz o tym wiedzieć?! Kogo to obchodzi że nic o tym nie wiesz?! Skoro już NIE WIESZ to się nie odzywaj.
|
|
mniej wiesz dłużej żyjesz :)
|
|
mnie obchodzi!! a ciebie co obchodzi ze sie zapytal co!? ja tez chce cos wiedziec wiecej o tym... troche kultury!
|
|
Ludzie! Okażcie trochę własnej inicjatywy, wejdźcie na stronę: http://um.lomza.pl/ i poczytajcie sobie.
|
|
będą zawody , wyciągania ptysia z wody LOL ;-))
|
|
Re: pan i władca: 1. nie 2. nie wiadomo jeszcze 3. nie 4. tak
|
|
To dotychczas było na żywo i nie wiem czemu o 11... Pamiętam jeszcze wpadki Stefana M. :D. Właśnie tylko szkoda, że tak późno podali tą informacje :/ P.S. http://ptysiu91.fotka.pl/ ...
|
|
|
JAK DLA MNIE PRYMITYWNY PROGRAM A ZWŁASZCZA PROWADZĄCY. KOPIA Z E LOMZA "TVP 2 zaprasza wszystkich mieszkańców Łomży i okolic na niepowtarzalny wyczyn kaskaderski! Już jutro o godzinie 11:00 na placu manewrowym Wojewódzkiego Ośrodka Ruch Drogowego w Łomży, przy ul. Zjazd 21, odbędzie się nagranie emocjonującego zadania do programu „Załóż się!”. Na własne oczy będzie można zobaczyć, czy dwóch zawodników zdoła zmienić koło w pędzącym samochodzie. Konkurencję poprowadzi znana prezenterka i dziennikarka Anna Popek!"
|
|
HEHEHEHHE TEKST JAK ZA KOMUNY . DO MAŁEGO MIASTECZKA PRZYJECHAŁ KASKADER HIHIIHHI PRZYBYWAJCIE BUHAHAHAHHA TVP 2 zaprasza wszystkich mieszkańców Łomży i okolic na niepowtarzalny wyczyn kaskaderski! BUHAHAHAHHAHAAHHAHA
|
|
Piątnica i Marianowo przybywajcie! Może wybiore się z klasą :D ...
|
|
Będzie rzucanie kamieniami do jadących samochodów. A ponadto nieprawdopodobna atrakcja, eliminacje to stronkMENÓW pt. "Kto mocniej kopnie z półobrotu swego kumpla". Na sam deser zapowiada się wspaniała zabawa na otwartym powietrzu z zespołem "Zagraj mi to na flecie", pokaz rzucania petard i rodawanie za friko wybrakowanych kufli do piwa Browaru Łomża. A o północy stripteas Kasi Figury. Zajmuję moje miejsce w świecie Boga: miejsce nie zajęte przez nikogo innego.
|
|
To przyjde o północy. Ona jeszcze niczegowata./ __________________________- ... & vice versa!
|
|
Jak w Imperium Rzymskim - igrzysk i chleba. Resztą zajmą się redaktorzy z TV i gazet oraz politycy.
|
|
wcześniej niż w marcu na antenie go nie bedzie: http://tvp.pl/5269.dzialy
|
|
http://um.lomza.pl/index.php?wiad=1895 hmm zobaczcie ze to juz oni zrobili to jak to maja znowu zrobic ...w niedziele o 16.10 i 16.50 bedzie ten program na tvp2 Ekstremalne zadanie wykonane! cz, 16 lutego 2006 13:30 Na placu egzaminacyjnym gościnnego Wojewódzkiego Ośrodka Ruchu Drogowego w Łomży miał miejsce niepowtarzalny wyczyn kaskaderski. W obecności około 200 widzów, w ciągu kilku minut, dwóch zawodników zmieniło przednie koło w jadącym samochodzie. Zadanie te było nagrywane do programu „Załóż się”, emitowanego przez TVP 2. Konkurencję poprowadziła znana prezenterka i dziennikarka Anna Popek. (mial miejsce!) a na antenie nie wiadomo kiedy to bedzie...
|
|
no fakt moj blad nie popatrzylem na date hehe:)
|
|
Dzięki madaj! Jak ktoś bedzie wiedział kiedy te nagranie będzie pokazane w telewizji to niech wrzuci to na forum. Z tego co udało mi się zorientować to meela ma rację, transmisja może być w marcu albo nawet w kwietniu. ...a na drzewach zamiast liści będą wisieć komuniści...
|
|
Prosze panstwa przenosimy sie do Lomzy tam jest juz Ania. Aniu??!! HAlo Aniu??!! Tak Sztefan, juz slychac Cie, tlumy lomzynikow przybyly w te marcowe :) popoludnie na plac przy WORD-zie wLomzy, aby ogladac ten wyczyn. Atmosfera jest naprawde goraca, pomimo zalegajacego sniegu...itd itp. I bedziemy mieli (re)transmisje :) na zywo
|
|
To nie będzie "niby na żywo". Oni nagrywają takie zadania wcześniej, a wykorzystują je w odcinkach, w których występuje jakaś "gwiazda" z zagranicy. Dziś np.nakręcili dwa zadania- poza tym w Łomży wcześniej w Bielsku, ale wykorzystać je mogą w dwóch różnych programach. Ponieważ gość przyjedzie za kilka miesięcy, nie będzie wiedział czy zadanie o które się zakłada zostało wykonane czy nie. Terminu emisji nie znają jeszcze sami autorzy programu, bo niektórzy goście potwierdzili swój udział, ale jeszcze bez konkretnej daty. Na liście zaproszonych do programu są przede wszystkim piosenkarze i muzycy (pewnie chałturka przy okazji koncertu czy występu w Polsce). Z tego co pamiętam jest m.in.Drupi i to może on będzie się zakładał czy to koło można zmienić w czasie jazdy czy nie.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |