Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
depilacja laserowa |
wiecie może jakie są tego koszta w łomży?wiem że zależy gdzie ma być ta depilacja chodzi mi o okolice bikini ,nogi,pachy Lala22
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: depilacja laserowa |
mniej wiecej tyle samo za wszystko tzn ok 100 zl za sesje, zeby było tak jak trzeba należy zrobic około 6-7 sesji
|
|
A gdzie w Łomzy mozna zrobić?
|
|
z tego co wyczytałam to na kazańśkiej gdzieś chyba cosmeo szanelka dzięki, robiłaś może sobie ?rezultaty są takie jakie powinny być? Lala22
|
|
depilator sobie kup lepiej na tym wyjdziesz :D ;)
|
|
Masakra ...
|
|
Lalka jak chcesz to wpadnij do mnie do szpitala ,to z nudów zrobię Ci te bikini.Pod pachami rób se sama.
|
|
Acha,weż ze sobą latarkę albo świeczkę i zapałki,bo będę Ci musiał to zrobić pod kocem żeby pielęgniarka mnie nie przeszkadzała.
|
|
depilator mam,a chodzi mi o laserową depilację bo między tym a tym jest wielka różnica a tobie mały podziękuje,boję sie na oddział psychiatryczny wchodzić:P Lala22
|
|
a co zarosło? *.* gg
|
|
rezultaty widać po 4-5 zabiegu. Dokładnie, na Kazańskiej w Cosmeo, często mają różne promocje więc można ciutkę zaoszczędzić. Ja osobiście nie robiłam, ale bliska mi osoba jeździ na laser i jest zadowlona
|
|
Jak tyle aż rzeczy chcesz depilować, to może dostaniesz znizkę specjalną? Sprawdź też ofertę w salonie kosmetycznym http://www.laserglamour.pl/index.php/zabiegi-depilacji-laserowej-w-lodzi/laser-light-sheer-duet-lodz.html :)
|
|
Orientujecie się jak długo działa depilacja laserowa?
|
|
Pytasz się tutaj rozumiem o różne rodzaje laserów tak? jeśli tak to tutaj w artykule jest to wszystko wyjaśnione: https://bonadea-krakow.net.pl/aktualnosci/jak-dlugo-dziala-depilacja-laserowa/ IPL - nie trzyma się długo, trzeba wybrac sie na wiele zabiegów i nie daje trwałego efektu bo jest to jedynie depilacja światłem light sheer - w przeciwieństwie do zabiegu ipl może dać trwały efekt, który będzie utrzymywał się bardzo długo. I jest to jedyny prawdziwy laser https://4lomza.pl
|
|
Nie wiedziałam, że są różne rodzaje. Teraz tym trudniej będzie mi się zdecydować.
|
|
Są różne rodzaje, ale wydaje mi się, że efekty są podobne ;)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |