Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
dlaczego nie pozwolono MW na ta akcję? |
uważam to za złą decyzję. Bo akcja to wielce symapatyczna i pouczająca. Nic złego nie widże w tym aby młodzi ludzie w ten sposób manifestowali swe uczucia do ojczyzny. Uczyli tego uczucia innych. Dziwi mnie bardzo ,że obrzydliwe plakaty z aborcji noworodków nie budziły tak radykalnych emocji i decyzji wśród włodarzy miasta? Zanaczam ,że nie jestem zwolenikiem MW i wręcz ich nie toleruje. Ale w tym przypadku uwazm ,że ktoś przesadził. stanos
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: dlaczego nie pozwolono MW na ta akcję? |
A kto Ci powiedział, że nie pozwolono? Bo w informacji jest napisane tylko, że strażnicy kazali im usunąć plakaty z drzewa a nic nie ma o tym, że na coś nie pozwalali.
|
|
popieram |
Także uważam, że to dość ciekawa akcja.... w końcu trzeeba przypomnieć o miłości do tej Polski.. a raczej podpisanie paktu stabilizacyjnego LPR z PiS o tym nie świadczy.... Dobro Polski pozostało w tle bojów o ochłapy władzy..po raz kolejny i nie jedyny.. niestety.... Nie ma ludzi niewinnych są tylko źle przesłuchani...
|
|
nie sądzę aby kilku sympatycznych chłopców liczyło na "ochłapy władzy", próbują po prostu przypomnieć nam wszystkim o miłości do naszej kochanej ojczyzny.Serce się raduje, że mamy jeszcze taką młodzież.
|
|
Ktoś tu zwyczajnie pieprzy od rzeczy. To o ojczyźnie mają przypominać wygolone i niedouczone łby, które poprawnie wypowiadać się nie umieją występując w TV, a pisząc robią nieprawdopodobne błędy językowe? To ma być "umiłowanie ojczyzny i tradycji"? Zresztą ich "wódz" ostatnio tak się skundlił... więc dajmy sobie spokój z tymi wygłupami, które są zwyczajną kpiną z demikracji. Zbych
|
|
no z tą "demikracją" to źle się robi :D. Ja się nie dziwie ludziom, którzy w tej akurat akcji walentynkowej szukają jakiegoś podtekstu, czy specjalnie w jakis sposób chcą ją ośmieszyc, może żeby hasłem przewodnim było " komuno wróć" to inne by były komentarze na ten temat. Dziękuję wszystkim, którzy życzliwie sie do niej odnieśli, dziękuję strażnikom miejskim, którzy byli bardzo mili i poprostu z nami rozmawiali, którzy chętnie wzieli nasze ulotki informacyjne i zainteresowali sie akcją. Dziękuje mediom, które nagłosniły całą sprawę, bo niestety patriotyzm nie jest komercyjny i nie można go dobrze sprzedać, a jednak lokalne media nie zawiodły i zachęcały do nowoczesnego patriotyzmu. W XXI wieku patriotyzm to suma codziennych małych wyborów. Dziękuję równiez wolontariuszom, którzy choc nie pod sztandarem MW przeprowadzali kampanie społeczną "Kocham Polskę" w swoich szkołach. Dziękuję również łomżyniakom, którzy w niecałą godzinę "zabrali nam" ponad 500 lizaków, 1200 kartek pocztowych, 1400 ulotek informacyjnych i masę plakatów. Kolejna odsłona akcji KOCHAM POLSKĘ już nie bawem. kochampolske.pl ...:::A gdy odejdę, gdy kiedyś zamknę oczy swe... Zawsze, z Tobą będe...
|
|
|
kochac ojczyzne trzeba ! ale za co ja kochac ? degreg, daj mi 10 powodow :D aha racjonalnych powowdow :D
|
|
a mi sie akcja podobala bo promowala milosc do Ojczyzny, ktorej juz nie ma w mlodziezy.Mw nie kieruje sie polityka tylko wartosciami wyzszymi czyli dobrem, miloscia itp itd
|
|
Miłośc do Ojczyzny to jest cos bardzo waznego !
|
|
szamac tobie to i 20 jakby napisal to nic z tego.... "Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie są one tym większe, im większy przedstawiam sobą typ człowieka" więc jakim ty typem człowieka jesteś?? oczywiście moje pytanie nie jest skierowane do ciebie, bo ja nie lubie oceniać ludzi tylko postawy, a postawa kosmopolity mi się nie podoba, bo przeciez żeby wczesniejsze pokolenia Polaków nie kochały Ojczyzny, to dziś Czarny orzeł latałby po naszym niebie, a cała kultura narodowa i cały naród polski byłby opisany tylko na kartach historii (i to pewnie jeszcze zakłamanej). Nasze babcie by opowiadały nam jak to kiedyś w Polsce było.... Myślę, że kwestia patriotyzmu powinna być propagowana przez wszystkie stronnictwa polityczne i akurat w tej kwestii nie powonno byc podziałów. Bo państwo bez wiernych obywateli, którzy w życiu nie kierują się prywata może poprawic swoją gospodarkę, byt ludzi. Spójrzcie np. co dzieje sie w Niemczech czy tez USA.... tam milosc do ojczyzny jest wszechobecna a nie tylko mowi sie o niej podczas uroczystosci panstwowych czy tez na szkolnych apelach, na ktorych wiekszosc sluchaczy zajeta jest innymi sprawami, a na apel ida tylko po to zeby nie byc na zajeciach. ...:::A gdy odejdę, gdy kiedyś zamknę oczy swe... Zawsze, z Tobą będe...
|
|
milosc powinna byc odwzajemniana !!! ja niestety tego nie czuje, a czarni i tak juz lataja nad nami :D pozdrawiam
|
|
miłość to cnota- prawdziwa to niestety nie ja kupię tobie prezent a ty mi. Prawdziwa jest bezinteresowna- to chęc oddania siebie samego nie oczukując nic w zamian. Tak powinno być nie tylko wzgledem Ojczyzny ale i tez w relacjach miedzyludzkich. ...:::A gdy odejdę, gdy kiedyś zamknę oczy swe... Zawsze, z Tobą będe...
|
|
Zastanawiam się dlaczego wbijacie nóż w plecy dla Młodzieży Wszechpolskiej w Łomży? Jeśli MW w jakimś innym mieście w Polsce zrobi coś nieodpowiedniego to jakim prawem łączyć tamte koło MW z łomżyńskim? To jeśli by wziąść przykład z 3LO, czy można teraz piętnować inne dziewczyny z tego ogólniaka bo się w nim ucza i dochodzi do takich ekscesów? NIE! Młodzież Wszechpolska jest organizacją, której koła są autonomiczne, każde koło ma własne okno na świat własnej działalności i działa jak najlepiej potrafi w różnych sferach życia publicznego bez narzucanych odgórnie rozkazów, lecz według statusu organizacji i panującej hierarchii. Ktoś wyżej napisał o 'ogolonych łbach", hehehheheh przepraszam, ale czy osoba ogolona na łyso jest kimś złym? Czy mamy każdego ogolonego omijać szerokim łukiem? I chciałbym wyjaśnić, że w MW Łomża nie ma ludzi ogolonych na łyso :), więc nie wiem po co ten cały szum? heh Tak dużo mowicie o tolerancji, wolności i innych utopijnych hasłach, a jednak w waszych głowach roi się od nienawiści do swoich bliźnich, a do tego dochodzi (o skaranie boskie) kosmopolitanizm !!! :|:|:| Chciałbym jeszcze dodać, że stowarzyszenie Młodzież Wszechpolska nie ma nic wspólnego z tzw. 'mocherem', który jak zauważam w ostatnim czasie jest częstym określeniem na ludzi prawicy, a określenie te pada najczęściej z ust ludzi, którzy w ten sposób leczą kompleksy ;). Jednym słowem szukacie dziury w całym :). W każdy piątek, w godz. 17-19. , ul. Sienkiewicza 2 (I piętro) Pozdrawiam
|
|
Szkoda mi tych chłopaków, bo znowu ktoś (wiadomo kto) wykorzystuje ich dla własnych interesów. Dość już mam tych haseł o miłości do Ojczyzny, rzucanych na użytek kampanii wyborczych i innych ważnych dla "wybrańców narodu" zdarzeń. Zawsze w takich razach okazuje się, że stoi za tym czyjś interes polityczny. Inaczej jeszcze nie było. Waszego idola - Romana miłość do Ojczyzny przedwczoraj okazała się tylko miłością do diety poselskiej. Dał się za nią uwiązać Jarkowi na bardzo krótkim postronku. To co tu piszecie i takie akcje jak wczorajsza to populistyczne pustosłowie, które powinno się traktować jako bluźnierstwo wobec Ojczyzny. Dajcie więc, młodzi wszechpolacy i ich promotorzy, spokój frazesom i weźcie się do robienia czegoś dla Ojczyzny, jeśli ją faktycznie kochacie. Ojczyznę należy kochać BEZINTERESOWNIE.
|
|
a czy hooltay widział gdzieś podczas wczorajszej akcji jakiś transparent partii LPR? bo to o nią chyba tobie chodzi? Każdorazowo, gdy MW organizuje różnego rodzaju akcje, nie ma w nich żadnej polityki ani tym bardziej promowania jakiejkolwiek partii. I też chciałbym wyjaśnić, Młodzież Wszechpolska nie jest młodzieżówką Ligi Polskich Rodzin i nigdy nie była. Jeśli MW promuję daną opcję polityczną to tylko w czasie do tego przeznaczonym. Na codzień MW (Łomża) zajmuje się akcjami charytatywnymi jak tylko potrafi i zawsze stoi otwarta dla stowarzyszeń, schronisk, domów opieki, dziecka, organizacji etc. na propozycje, które mają na celu pomoc najbardziej potrzebującym. Jeśli chcieliby państwo dowiedzieć sie więcej o naszej organizacji zapraszam na stronę http://lomza.wszechpolacy.pl/ Pozdrawiam
|
|
Co to jest Ojczyzna? Co to znaczy Kochać Ojczyznę? Jak Ty Kochasz swoją Ojczyznę? _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
Pontoflex Mal Nie mów, że nie dajecie się wykorzystywac. A kto agitował za LPR we wrześniu? I co z tego macie? Powiem wam - następną szansę, żeby zasłużyć się dla dobra LPR, nie swojego - przed następnymi wyborami. Cenię ludzi, którzy potrafią działać wyłącznie w imię idei, bez względu na ideę. A więc Was też. Problem w tym, że ostatecznie ta idea przybiera postać kogoś, kto zgarnia kilkanaście kawałków miesięcznie z naszych podatków i zrobi wszystko, żeby mu tego ciasteczka nie odebrano. A Wy zostaniecie z ręką w nocniku. Bo przecież MW ma szans w wyborach jakies 0,000001%. Czyż nie klaskaliście Wszechpolacy Romkowi kilka dni temu? I czym on się okazał nazajutrz? Jeszcze tego nie dostrzegasz? Gdyby Ci powiedział wtedy, że da się przeczołgać dla utrzymania mandatu, też byś klaskał? Życzę Ci żebyś dorósł i zrozumiał, że jeśli potrafisz coś sensownego zrobić, to powinieneś robić to na włany rachunek. Powodzenia
|
|
Pontoflex Mal Nie mów, że nie dajecie się wykorzystywac. A kto agitował za LPR we wrześniu? I co z tego macie? Powiem wam - następną szansę, żeby zasłużyć się dla dobra LPR, nie swojego - przed następnymi wyborami. Cenię ludzi, którzy potrafią działać wyłącznie w imię idei, bez względu na ideę. A więc Was też. Problem w tym, że ostatecznie ta idea przybiera postać kogoś, kto zgarnia kilkanaście kawałków miesięcznie z naszych podatków i zrobi wszystko, żeby mu tego ciasteczka nie odebrano. A Wy zostaniecie z ręką w nocniku. Bo przecież MW ma szans w wyborach jakies 0,000001%. Czyż nie klaskaliście Wszechpolacy Romkowi kilka dni temu? I czym on się okazał nazajutrz? Jeszcze tego nie dostrzegasz? Gdyby Ci powiedział wtedy, że da się przeczołgać dla utrzymania mandatu, też byś klaskał? Czyż na tym polega milość do Ojczyzny? Życzę Ci żebyś dorósł i zrozumiał, że jeśli potrafisz coś sensownego zrobić, to powinieneś robić to na włany rachunek. Powodzenia
|
|
MW w wyborach nie bierze udziału, bo nam nie chodzi o oklaski, nie chodzi o stołki, MW wychowuje młodych ludzi tak aby na każdym stanowisku pełnionym w zyciu godnie słuzyli ojczyźnie. Mnie osobiśnie nie interesuje LPR, chociaż ze względów ideowych jest ona najbliższa memu sercu. MW powstało w 1922 roku, podczas komuny było zdelegalizowane, za to że krzewiło patriotyzm, kolportowało wolna prase. Reaktywowane w 1989 roku... a LPR to chyba coś koło 1999 hmmm, fakty więc na charakter młodzieżówki nie wskazują. MW Łomza nie ma nic do ukrycia, na nasze spotkanie może przyjśc każdy, posłuchać, porozmawiać i zobaczyć jak to wyglada w praktyce a nie tylko czytając gazetę Wybiórczą. Jak sami widzicie nasze koło stroni od jawnej polityki, my nie wychodzimy na ulicę i nie krzyczymi zbędnych haseł. Zajmujemy sie praca organiczna i pracą u podstaw, może dla was to się wydaje dziwne, że ktoś robi coś bez korzyści dla siebie, ale osobiście uważam, że gdyby takich ludzi było więcej Polska byłabykrajem mlekiem i miodem płynącym. Nasze akcje nie mają nic wspólnego z wyborami, bo MW nie bierze w nich udziału, więc nie cwaniakujcie, że robimy to pod publike, to nie jest kiełbasa wyborcza. Co innego te wasze partyjki łomżyńskie bo z tego co wiem to na forum udziela się młodzież różnych partyjek... może się pochwalicie swoimi dokonaniami... A tak serio to chyba zaraz po harcerzach, których pozdrawiam :D jesteśmy najmobilniejszą i najaktywniejszą organizacja młodzieżową. Piątek 17:00 Sienkiewicza 2 przyjdź dostaniesz..... 5 złotych:D ...:::A gdy odejdę, gdy kiedyś zamknę oczy swe... Zawsze, z Tobą będe...
|
|
..."Każdorazowo, gdy MW organizuje różnego rodzaju akcje, nie ma w nich żadnej polityki ani tym bardziej promowania jakiejkolwiek partii.... ..."Młodzież Wszechpolska jest organizacją, której koła są autonomiczne, każde koło ma własne okno na świat własnej działalności i działa jak najlepiej potrafi w różnych sferach życia publicznego bez narzucanych odgórnie rozkazów, lecz według statusu organizacji i panującej hierarchii.... ..."I też chciałbym wyjaśnić, Młodzież Wszechpolska nie jest młodzieżówką Ligi Polskich Rodzin i nigdy nie była...." No proszę, wypieraja się swego wodza-założyciela? I nie promują żadnej partii? I nie są młodzieżówką Ligi Polskich Rodzin i nigdy nie byli? Ktoś komuś tu chyba mydli oczy. Natomiast w pełni zgadzam się ze zdaniem Degreg'a: "Myślę, że kwestia patriotyzmu powinna być propagowana przez wszystkie stronnictwa polityczne i akurat w tej kwestii nie powonno byc podziałów. Bo państwo bez wiernych obywateli, którzy w życiu nie kierują się prywata może poprawic swoją gospodarkę, byt ludzi. Spójrzcie np. co dzieje sie w Niemczech czy tez USA.... tam milosc do ojczyzny jest wszechobecna a nie tylko mowi sie o niej podczas uroczystosci panstwowych czy tez na szkolnych apelach, na ktorych wiekszosc sluchaczy zajeta jest innymi sprawami, a na apel ida tylko po to zeby nie byc na zajeciach." Tylko mówcie to głównie tym na górze ('wodzowi" też), bo oni już dawno zapomnieli czym jest Ojczyzna. Zbych
|
|
Zbychu mój przedmówca miał rację fakt że Giertych łączy MW i LPR, ale to dwie odrębne organizacje. Chyba tobie nie muszę tłumaczyć czym było Stronnictwo Narodowe partia z którą utozsamiała się MW. W lidze w pierwszych wyborach, w jakich liga startowała odsetek posłów SNu był bardzo mały, więc nie mogliśmy utożsamiać sie z tą partią. Fakt jest taki że MW powstała wcześniej, a jej celem było dychowywanie młodzieży w duchu narodowym duchu non profit. Hehe z rezzta non profit powinny przejąć od nas nie tylko inne organizacje młodzieżowe, ale również partyjne. LPR jest tworem MW a nie odwrotnie. Z reszta nasze cele to działanie, wszelkiego rodzaju akcje pomocy innym, budowanie nowoczesnego patriotyzmu, który ma stare zasady, stare korzenie a jest w formie możliwej do realizacji we współczesnych czasach. Politykowanie zostawiamy innym. MŁODZIEŻ WSZECHPOLSKA TO TRADYCJA I NOWOCZESNOŚĆ W JEDNYM !!!! ...:::A gdy odejdę, gdy kiedyś zamknę oczy swe... Zawsze, z Tobą będe...
|
|
degreg mam w pewnej częsci ciała twoje akcje. Widać po twojej agresji wobec innych osób np. Komunistow ,ze sa one płytkie i powierzchowne . Ja sam osobiście chyba nabrałem sie na twoje dobre intencje w tej akcji podobnie jak inni . Ale twoje prostackie napasci szybko mnie otrzeźwiły. stanos
|
|
ja tam troche nie w temacie ale...stanos co Ty piszesz??sie troche zastanow.ta akcja nie byla dla MW tylko dla ludzi.miala na celu przypomniec o milosci nie do ukochanej osoby lecz milosci do Ojczyzny.
|
|
jaka napaść jakie agresje?? ja nigdy nie oceniam ludzi tylko postawy, jeśli chodzi ci o mój podpis to w pełni się z nim zgadzam, bo przecież tak BYŁO i nikt temu nie zaprzeczy. I zamiast sadzić na nas, wziąłbys inicjatywę w swoje ręce i pokazał co trzeba zrobić, bo niestety w Łomży panuje marazm na wszystkich szczeblach. Miasto, które ma w budżecie 180mln zł od 10 lat nie pobudowało żadnego bloku, który kosztuje około 1mln złotych:D nie jest to śmieszne, a wręcz smutne. Fakt, że nowe drogi są przydatne ale do wszystkiego trzeba podchodzić z umiarem. Miasto zamiast się rozbudowywać pozostaje w podobnym stanie od kilku ładnych lat. Zamiast udzielac pozwolenie dla super hiper i jeszcze jakiś dziwnych sklepów na obrzezach miasta, co by wiązało się z pobudowaniem przez inwestora infrastruktury, umieszczab je na gotowym w centrum miasta, a łomżyńsku kupcvy blokują budowę. Jest to jedne błędne koło. Może ktoś zacząłby mysleć o innych w swoijej pracy a nie tylko jak sie nachapqać przy korycie. ...:::A gdy odejdę, gdy kiedyś zamknę oczy swe... Zawsze, z Tobą będe...
|
|
Masz dużo racji co naszego magistratu, to prawda. Dodam tylko, że bardziej interesują ICH manipulacje terenami prywatnymi w środku miasta na działki budowlane (wiceprezydent pospołu z architektem) niż infrastruktura Łomży, bo od tego dodatku do pensji nie dostaną przecież. Zbych
|
|
Łomża jest zbyt małym miastem, żeby się kłócić i raczej jedynie jakies zjednoczenie byłoby jej potrzebne. Jest taka maksyma "różne drogi, wspólny cel" chyba potrzebne jest zaangazowanie wszystkich ponad podziałami politycznymi... ...:::A gdy odejdę, gdy kiedyś zamknę oczy swe... Zawsze, z Tobą będe...
|
|
ja osobiście każdą partię polityczną mam głeboko w dupie i nawet nie wnikam w politykę ale ta akcja mi się podobała i wole takie skromne ale prawdziwe akcje niż jakiegoś buraka co przyjeżdza limuzyną i pirdzieli o rzeczach o których nie ma pojęcia i sam w nie nie wierzy
|
|
Ja czegoś nie rozumiem. Kto pytał i kogo o pozwolenie na tę akcję i od kogo dostał odmowę? Bo jeśli nie pytał o pozwolenie, to jak ktoś mógł pozwolic?
|
|
patrzę że jeszcze wielu rzeczy nie rozumiesz.... wiesz mniej więcej jak wyglądała akcja. Zapewniam, że wszystko było wg przepisów. No może poza jednym wyjątkiem, mianowicie plakatu. Już tłumaczę, prawo zabrania przyczepiania na stałe czegokolwiek do drzew bo w ten sposów niszczy sie zieleń. My okręciliśmy plakat, podkleślam OKRĘCILIŚMY wokół drzewa i podniosło sie wielkie halo, w sumie mozna było sie sprzeczać, ale po co?? to by zaprzeczało idei tej akcji. Widocznie komuś z ratusza nie spodobało się hasło przewodnie, pewnie gdyby brzmiało "KOCHAM UNIĘ"(sick!) to jeszcze przyszliby i pomogli sami rozwieszac:D. A jeśli chodzi o rozdawanie lizaków i plakatów nikt nam tego nie zabronił a wręcz przeciwnie za co tez dziekuje:D ...:::A gdy odejdę, gdy kiedyś zamknę oczy swe... Zawsze, z Tobą będe...
|
|
degreg Powieś plakat "kocham unię" i przetestuj swoją tezę. O ile wiem, to rozlepienie jakichkolwiek ogłoszeń byle gdzie nie jest tak całkiem legalne (moje też kiedyś zerwali). Więc nie mow o całkowitej zgodności z prawem.
|
|
"O ile wiem, to rozlepienie jakichkolwiek ogłoszeń" rozlepianie TAK, okrecenie bez użycia jakichkolwiek pinesek, gwozdzi czy kleju na potrzebu akcji prawu nie przeczy. A co do plakatu "kocham unię" to takiego nie powieszcze, bo nie lubie robić żeby które nie są ze mna zgodne, a zabawa pod publike mnie nie interesuje. ...:::A gdy odejdę, gdy kiedyś zamknę oczy swe... Zawsze, z Tobą będe...
|
|
degreg.: popieram Waszą akcję. Jednak mamy takie prawo, że do drzew nie wolno niczego przyczepiać. A że Wy to zrobiliście taśmą niczego według prawa nie zmienia. Nie wiem czy występowaliście o pozwolenie do Ratusza, o to aby powiesić te plakaty na jakimś słupie, ale pewnie nie, co? Młodzież Wszechpolska nie jest popularna, wielu uważa Was za faszystów i nazistów (nawet we Współczesnej jeden taksiarz się tak o Was wypowiedział) więc pewnie ktoś doniósł szybko do Ratusza, a tym nic innego nie pozostało jak zareagować na to Strażą Miejską. Może gdyby to ktoś inny a nie Wy zrobił taką akcję to szybkiej interwencji by nie było, bo urzędnicy o akcji dowiedzieliby się z gazet. A że krystalicznie czyści nie jesteście mogą świadczyć wyroki jakie ma co najmniej dwóch z Was, których rozpoznałem na zdjęciach na tej stronie. W tym również chyba i Ty (bo byłeś bardzo widoczny na zdjęciach na tej stronie prawda)! Pomysł i hasło Waszej akcji naprawdę mi się podoba i popieram je, jednak z wykonaniem tego daliście już ciała. ...a na drzewach zamiast liści będą wisieć komuniści...
|
|
niestety ja się do zdjęć nie udzielam, bo brzydki jestem i nie chce dla mw antyreklamy robić:D a co do tej jednej osoby to było postepowanie, które zakończyło się uniewinnieniem, choc postepowanie ponad rok trwało. A co do tego że aniołami nie jesteśmy to hmmm, przecież to chyba nie grzech z miłości dla sąsiadki tulipana machnac zeby dac go swojej lubej:D gdy uczyłeś się w podstawówce a kieszonkowe wystarczało na gume TURTLES... z reszta szkoda że tych gum juz nie ma.... ...:::A gdy odejdę, gdy kiedyś zamknę oczy swe... Zawsze, z Tobą będe...
|
|
Ok, jeżeli to nie Ty, to przepraszam. Nie mówię, że musicie być grzeczni, bo nikt grzeczny w dziesjszych czasach do niczego wielkiego nie dojdzie. Faktem jest, że Wasza akcja była dobra, tylko trochę źle rozegrana. Chyba, że chodziło Wam o rozgłos w mediach. Pomyślcie o kolejnych akcjach promujących miłość do Ojczyzny, tylko odpowiednio wcześniej je nagłośnijcie, aby jak najwięcej ludzi wzięło w nich udział. I olejcie tu lewaków, krytykujących wszystko co polskie. ...a na drzewach zamiast liści będą wisieć komuniści...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |