Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
internet w tv vectra |
witam i mam małe pytanko. Jestem teraz u kumpla, który ma internet z vectry. Własnie zastanawiam się nad zmianą dostawcy i chciałbym zasięgnąc informacji na temat internetu z vectry.. Jak chodzi, jak z awaryjnością itp. za odpowiedzi dziękuję...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: internet w tv vectra |
Zapytaj kumpla u którego jestes
|
|
Internet bez problemów,na ile weźmiesz , to taką prędkość dostaniesz, nic więcej nic mniej, prawie bez awarii, jedyne co można zarzucic vektrze, to często słabszy sygnał kanałów telewizyjnych, wszystko analogiczne oraz to, że bez pakietu telewizyjnego nie można korzystać z internetu. już nic nie mówię
|
|
WIEDZIAŁEM NIKTOR ŻE NIE MASZ TELEWIZORA BUHEHEHEHEH NO ALE MASZ 10X DROŻSZE SKARPETY BUHEHEHEH CHYBA WIESZ O CO CHODZI.
|
|
loko łukaszku dzieciaku naprawdę spotkamy sie niedługo, pogadamy wtedy stwierdzisz czy było warto kogoś wyzywać jeśli chcesz to jeszcze podam telefon dla uwierzytelnienia, już nic nie mówię
|
|
tarczyn, vectry nie mam, ale sie sporo dowiedzialem od ludzi kilka lat temu mieli ok.1 awarii na rok, ale to juz przeszlosc teraz podobniez jest wszystko ok, tylko wlasnie trzeba miec pakiet tv u nich (ten wyzszy niz podstawowy)
|
|
Misiek2 - czy vectra ci chociaż płaci za taką reklamę ? Obecnie: "witam i mam małe pytanko. Jestem teraz u kumpla, który ma internet z vectry. Własnie zastanawiam się nad zmianą dostawcy i chciałbym zasięgnąc informacji na temat internetu z vectry.. Jak chodzi, jak z awaryjnością itp. za odpowiedzi dziękuję..." Odświeżasz post z 28-10-05 temat: Vectranet A co najlepsze temat: Internet w Vectrze: http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=28543&t=28543#reply_28543 Autor: misiek2 (---.lom.vectranet.pl) Data: 31-03-05 21:16 Witam i pozdrawiam..Od niedawna mam założony internet z vectry i chciałem się podzielić swoimi spostrzezeniami i poznać opinie innych osób na ten temat. Otórz miałem internet z innych firm i w kazdej z nich były jakieś ograniczenia, problemy itp. Od pewnego czasu mam łącze z vectry i naprawde jestem zadowolony. Transfery są takie jak podają i nie ma problemów. Czy to tylko u mnie tak, moze jestem szczęsliwcem, ale gorąco polecam. Jest OK.. Czy ty naprawdę niewiesz z jakiej firmy masz neta ???
|
|
Ja tez posiadam internet z tej danej firmy:) jest ok jesli chodzi o to ze nie przerywa ale reszta jest do dupy kozystam z ich uslug kilka lat i teraz dopiero jestem nie zadowlony poniewaz kozystajac z programow P2P transfer jest polowe mniejszy posiadam zlocze 256Kbps a w P2p jakim bym nie sciagdal jest 128Kbps do tego kozystanie z innych przegladarek jak Internet explorer przetestowalem Firefox, Netscape i Opere i na wszystkich to samo czyli obnizony o polowe internet czy ktos z was mial taki problem??
|
|
Taaaaak zachwycajcie się cenami w Vektrze hahahaaa jak już będą mieli dużo klientów jak z telewizją to dopiero zaczną windować ceny, a wy będziecie musieli to znosić aż do końca umowy.
|
|
no pewnie i tak bedzie z tymi cenami ja mam juz umowe bezterminowa wiec sie nie martwie a znacie jakies firmy dobre firmy co proponuja internet i jak to wyglada??
|
|
inet - mam i choć na początku narzekałem, to teraz polecam... wyrobili się! ...i ceny są dużo atrakcyjniejsze... _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |