sobota, 23 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
komisy w Łomży

czy są w internecie strony łomżyńskich komisów samochodowych, takie na których mógłbym sobie obejrzeć samochody i ceny?????jeżeli tak to podajcie linki
z góry dziękuję!!!!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: komisy w Łomży

niema czegos takiego w Łomzy

a z kąd wiesz pytałeś się Chucka Norrisa??

troche pogoogluj może coś znajdziesz

polecam tez wejsc w moto na allegro i tam sprecyzować szukanie do wojewodztwa Podlaskiego

pozdrawiam

www.grat-od-oszusta.pl

Zajmuję moje miejsce w świecie Boga:
miejsce nie zajęte przez nikogo innego.

dzięki za odpowiedzi

kiedyś był " GEPARD " i miał swoją stronę

jebta sie

<zart>

Domino:
świetny post !!
Dlaczego nie ma takich informacji w necie ???!!
Pozdrowienia.

dzięki peter wiem, że to dobry post, powinni zrobić takie strony żeby nie trzeba było chodzić

...

so strony internetowe

dzięki za pomoc

Hehe ludzie dajcie sobie na luz z łomżyńskimi komisami, ostatnio widziałem samochód znajomego, który później go odsprzedał innej osobie i w momencie odsprzedaży miał ok 350 tyś na budziku, a ile ta osoba jeszcze zrobila nie wiem. W kazdym badz razie stoi sobie teraz ta furka z przebiegiem ok 200 tyś , czyli jednym słowem przewinięta o połowę..... I jak? Ja tu samochodu nie kupię na pewno...

I co w tym dziwnego że ma cofnięty przebieg przecierz to normalna rzecz w komisie lub na giełdzie ( oprócz tego jest jeszcze pewnie kilka innych ukrytych wad które wyjdą po jakimśczasie)

Mnie najbardziej śmieszą ceny aut w naszych komisach i szkoda mi osób które kupują tam auta

zgadzam sie z "tomekk" to nic dziwnego i nie ma co sie dziwic przeciez nie tylko "u nas" odkrecaja liczniki prawda ?? trzeba patrzec na inne rzeczy (wytarcie kierownicy, gałki zmiany biegow siedzen) nie daje to tez 100% pewnosci i nie ukazuje jaki samochod na przebieg ale warto zwrocic na to uwage. O stronkach z lomzynskimi komisami nie slyszalem.
pozdro

zgadzam sie z "tomekk" to nic dziwnego i nie ma co sie dziwic przeciez nie tylko "u nas" odkrecaja liczniki prawda ?? trzeba patrzec na inne rzeczy (wytarcie kierownicy, gałki zmiany biegow siedzen) nie daje to tez 100% pewnosci i nie ukazuje jaki samochod na przebieg ale warto zwrocic na to uwage. O stronkach z lomzynskimi komisami nie slyszalem.
pozdro

No to niestety przewijanie liczników to powszechna praktyka, ale nikt nie każe tutaj kupować samochodu. Moim zdaniem pewniejszym sposobem na zakup dobrego samochodu to sprowadzenie go bezpośrednio z zachodu, a nie przez naszych polskich kombinatorów. Wiadomo- Polak potrafi....

a czy ktoś wie gdzie w Łomży można ztuningować samochód???

mechanicznie to raczej tylko w Łomży można sobie zawieche zmienić bo silnikiem to się chyba nikt nie zajmuje nie licząc strumienic, magnetyzerów i stożków (no comment :)) a wizualnie to chyba tylko jak masz jakiś własny pomysł i znajdziesz dobrego "blacharza" bo firm które oferują gotowe i profesjonalne projekty to tu chyba jeszcze dlugo nie będzie

pzdr

Nie dziwcie sie panowie ,ze w tym kierunku nic sie nie dzieje,bo zrobic tuning silnika ,lub całego auta ,to trzeba miec troche sprzetu i co nieco w głowie,a jak za byle naprawe mówisz klijentowi 5 dych to mu sie oczy na druga strone wywracaja to o czym tu mówic

a gdzie mogę kupić alusy

używane to na Legionów w tym komisie przy jednostce i w większości zakładów wulkanizacyjnych a nowe to na przeciwko BP tam jest taki sklep z oponami akumulatorami no i felgami

jest jeszcze allegro tam jest duży wybór

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org