Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
telefon od Bielickiej |
zadzwonił wieczorową porą telefon, pani Hanka energicznym głosem coś enigmatycznie polecała, potem miły głos zaczął ściemniać o jakiejś premi 1000zł -totalna Sciema itd. telefon na 0-300.... (pewnie ciężka kasa), pewna wygrana itd. Ciekawe czy pani Bielicka wie do czego służy jej głos, kto zezwala "przymyka" na podobne działania (tpsa?)? A ty co o tym sądzisz??
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: telefon od Bielickiej |
.... aha , aha... rozumiem, rozumiem ...
|
|
No wiesz, jeśli gadała z sensem i składnie, to wątpie, żeby to było wyrwane z kontekstu. Dostała za to kasę i nagrała co nie co do mikrofonu, a teraz pusszczają. Nie lubię tego ... eehhhh ________________________________________ Life is brutal and full of zasadzkas and ... Sometimes kopas w dupas? No, always!
|
|
dużą kase ona za to dostała
|
|
moi znajomi powoli się wyzbywają staroci jakimi są telefony na kablu:) ja już tego nie mam hohohoho i jeszcze dłużej:) innym też to polecam:D bigi2004
|
|
Cóż tekst Pani Hanki był bardzo ogólny mógł mieć zastosowanie do innych reklam lub celów. Został może odpowiednio zmodyfikowany.Nie przypuszczam żeby tak inteligientna kobieta z góry wiedziała do czego jest to wykorzystane. A może ktoś wykorzystał jej głos bez jej wiedzy i zgody, a to już idzie pod prokuratora.
|
|
Wczoraj miałam też telefon. Uważam, że to nie był głos naszej P. Bielickiej. Nagrody gwarantowane a my jednak nie rejestrujemy się (dzwoniąc na nr 030....) hehe
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |