Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
komisy w Łomży |
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: komisy w Łomży |
niema czegos takiego w Łomzy
|
|
|
troche pogoogluj może coś znajdziesz polecam tez wejsc w moto na allegro i tam sprecyzować szukanie do wojewodztwa Podlaskiego pozdrawiam
|
|
www.grat-od-oszusta.pl Zajmuję moje miejsce w świecie Boga: miejsce nie zajęte przez nikogo innego.
|
|
|
kiedyś był " GEPARD " i miał swoją stronę
|
|
jebta sie
|
|
<zart>
|
|
Domino: świetny post !! Dlaczego nie ma takich informacji w necie ???!! Pozdrowienia.
|
|
|
...
|
|
so strony internetowe
|
|
|
Hehe ludzie dajcie sobie na luz z łomżyńskimi komisami, ostatnio widziałem samochód znajomego, który później go odsprzedał innej osobie i w momencie odsprzedaży miał ok 350 tyś na budziku, a ile ta osoba jeszcze zrobila nie wiem. W kazdym badz razie stoi sobie teraz ta furka z przebiegiem ok 200 tyś , czyli jednym słowem przewinięta o połowę..... I jak? Ja tu samochodu nie kupię na pewno...
|
|
I co w tym dziwnego że ma cofnięty przebieg przecierz to normalna rzecz w komisie lub na giełdzie ( oprócz tego jest jeszcze pewnie kilka innych ukrytych wad które wyjdą po jakimśczasie) Mnie najbardziej śmieszą ceny aut w naszych komisach i szkoda mi osób które kupują tam auta
|
|
zgadzam sie z "tomekk" to nic dziwnego i nie ma co sie dziwic przeciez nie tylko "u nas" odkrecaja liczniki prawda ?? trzeba patrzec na inne rzeczy (wytarcie kierownicy, gałki zmiany biegow siedzen) nie daje to tez 100% pewnosci i nie ukazuje jaki samochod na przebieg ale warto zwrocic na to uwage. O stronkach z lomzynskimi komisami nie slyszalem. pozdro
|
|
zgadzam sie z "tomekk" to nic dziwnego i nie ma co sie dziwic przeciez nie tylko "u nas" odkrecaja liczniki prawda ?? trzeba patrzec na inne rzeczy (wytarcie kierownicy, gałki zmiany biegow siedzen) nie daje to tez 100% pewnosci i nie ukazuje jaki samochod na przebieg ale warto zwrocic na to uwage. O stronkach z lomzynskimi komisami nie slyszalem. pozdro
|
|
No to niestety przewijanie liczników to powszechna praktyka, ale nikt nie każe tutaj kupować samochodu. Moim zdaniem pewniejszym sposobem na zakup dobrego samochodu to sprowadzenie go bezpośrednio z zachodu, a nie przez naszych polskich kombinatorów. Wiadomo- Polak potrafi....
|
|
|
mechanicznie to raczej tylko w Łomży można sobie zawieche zmienić bo silnikiem to się chyba nikt nie zajmuje nie licząc strumienic, magnetyzerów i stożków (no comment :)) a wizualnie to chyba tylko jak masz jakiś własny pomysł i znajdziesz dobrego "blacharza" bo firm które oferują gotowe i profesjonalne projekty to tu chyba jeszcze dlugo nie będzie pzdr
|
|
Nie dziwcie sie panowie ,ze w tym kierunku nic sie nie dzieje,bo zrobic tuning silnika ,lub całego auta ,to trzeba miec troche sprzetu i co nieco w głowie,a jak za byle naprawe mówisz klijentowi 5 dych to mu sie oczy na druga strone wywracaja to o czym tu mówic
|
|
|
używane to na Legionów w tym komisie przy jednostce i w większości zakładów wulkanizacyjnych a nowe to na przeciwko BP tam jest taki sklep z oponami akumulatorami no i felgami jest jeszcze allegro tam jest duży wybór
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |