sobota, 23 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
internet w tv vectra

witam i mam małe pytanko.
Jestem teraz u kumpla, który ma internet z vectry. Własnie zastanawiam się nad zmianą dostawcy i chciałbym zasięgnąc informacji na temat internetu z vectry..
Jak chodzi, jak z awaryjnością itp.
za odpowiedzi dziękuję...

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: internet w tv vectra

Zapytaj kumpla u którego jestes

Internet bez problemów,na ile weźmiesz , to taką prędkość dostaniesz, nic więcej nic mniej, prawie bez awarii, jedyne co można zarzucic vektrze, to często słabszy sygnał kanałów telewizyjnych, wszystko analogiczne oraz to, że bez pakietu telewizyjnego nie można korzystać z internetu.

już nic nie mówię

WIEDZIAŁEM NIKTOR ŻE NIE MASZ TELEWIZORA BUHEHEHEHEH NO ALE MASZ 10X DROŻSZE SKARPETY BUHEHEHEH CHYBA WIESZ O CO CHODZI.

loko łukaszku dzieciaku naprawdę spotkamy sie niedługo, pogadamy wtedy stwierdzisz czy było warto kogoś wyzywać jeśli chcesz to jeszcze podam telefon dla uwierzytelnienia,

już nic nie mówię

tarczyn, vectry nie mam, ale sie sporo dowiedzialem od ludzi

kilka lat temu mieli ok.1 awarii na rok, ale to juz przeszlosc
teraz podobniez jest wszystko ok, tylko wlasnie trzeba miec pakiet tv u nich (ten wyzszy niz podstawowy)

Misiek2 - czy vectra ci chociaż płaci za taką reklamę ?

Obecnie:
"witam i mam małe pytanko.
Jestem teraz u kumpla, który ma internet z vectry. Własnie zastanawiam się nad zmianą dostawcy i chciałbym zasięgnąc informacji na temat internetu z vectry..
Jak chodzi, jak z awaryjnością itp.
za odpowiedzi dziękuję..."

Odświeżasz post z 28-10-05 temat: Vectranet

A co najlepsze temat: Internet w Vectrze:
http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=28543&t=28543#reply_28543

Autor: misiek2 (---.lom.vectranet.pl)
Data: 31-03-05 21:16

Witam i pozdrawiam..Od niedawna mam założony internet z vectry i chciałem się podzielić swoimi spostrzezeniami i poznać opinie innych osób na ten temat. Otórz miałem internet z innych firm i w kazdej z nich były jakieś ograniczenia, problemy itp. Od pewnego czasu mam łącze z vectry i naprawde jestem zadowolony. Transfery są takie jak podają i nie ma problemów. Czy to tylko u mnie tak, moze jestem szczęsliwcem, ale gorąco polecam. Jest OK..

Czy ty naprawdę niewiesz z jakiej firmy masz neta ???

Ja tez posiadam internet z tej danej firmy:) jest ok jesli chodzi o to ze nie przerywa ale reszta jest do dupy kozystam z ich uslug kilka lat i teraz dopiero jestem nie zadowlony poniewaz kozystajac z programow P2P transfer jest polowe mniejszy posiadam zlocze 256Kbps a w P2p jakim bym nie sciagdal jest 128Kbps do tego kozystanie z innych przegladarek jak Internet explorer przetestowalem Firefox, Netscape i Opere i na wszystkich to samo czyli obnizony o polowe internet czy ktos z was mial taki problem??

Taaaaak zachwycajcie się cenami w Vektrze hahahaaa jak już będą mieli dużo klientów jak z telewizją to dopiero zaczną windować ceny, a wy będziecie musieli to znosić aż do końca umowy.

no pewnie i tak bedzie z tymi cenami ja mam juz umowe bezterminowa wiec sie nie martwie a znacie jakies firmy dobre firmy co proponuja internet i jak to wyglada??

inet - mam i choć na początku narzekałem, to teraz polecam... wyrobili się! ...i ceny są dużo atrakcyjniejsze...

"Bo im tylko o to chodzi
Abyś sam sobie szkodził
Abyś sam nie mógł myśleć
Abyś sam nie mógł chodzić"

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org