sobota, 23 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Łomżyński autobus

ostatnio jechałem najnowszym autobusem Volvo o numerze pocznym 189. i stojac przy kierowcy zauważyłem ze na wyswietlaczu u kierowcy jest napisane "Awaria hamulców prosze się zatrzymac". Dlaczego ten autobus dalej jezdzi z tą awaria?? czy mpk nie zdaje sobie sparawy jak poważna jest usterka?? I jak oni mogą ryzykować życie pasażerów tego autobusu. Przy tej pogodzie powinny być sprawne hamulce.Co wy o tym myślicie??

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Łomżyński autobus

może miałeś halucynacje ;d a tak serio to może pokazuje sie tylko , bądź do połowy są sprawne ;)

Gdzie tak pisalo awaria hamulców przy kierowcy ?

te nowe volvo mają chyba faktycznie system wyświetlania komunikatów na małym ekraniku przed kierowcą,
powodem takiego komunikatu może być np. uszkodzenie jednego z czujników abs lub setki innych czujników w tak nowoczesnym pojeździe

jest taki maly monitorek kolo pretkosciomieza mozna powiedzic ze jest to komputer pokladowy

Jak nowocześnie to nowocześnie :P

to pewnie nie był komputer pokładowy, gościu grał sobie w nintendo.

Zajmuję moje miejsce w świecie Boga:
miejsce nie zajęte przez nikogo innego.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org