Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Łomżyński autobus |
ostatnio jechałem najnowszym autobusem Volvo o numerze pocznym 189. i stojac przy kierowcy zauważyłem ze na wyswietlaczu u kierowcy jest napisane "Awaria hamulców prosze się zatrzymac". Dlaczego ten autobus dalej jezdzi z tą awaria?? czy mpk nie zdaje sobie sparawy jak poważna jest usterka?? I jak oni mogą ryzykować życie pasażerów tego autobusu. Przy tej pogodzie powinny być sprawne hamulce.Co wy o tym myślicie??
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Łomżyński autobus |
może miałeś halucynacje ;d a tak serio to może pokazuje sie tylko , bądź do połowy są sprawne ;)
|
|
Gdzie tak pisalo awaria hamulców przy kierowcy ?
|
|
te nowe volvo mają chyba faktycznie system wyświetlania komunikatów na małym ekraniku przed kierowcą, powodem takiego komunikatu może być np. uszkodzenie jednego z czujników abs lub setki innych czujników w tak nowoczesnym pojeździe
|
|
jest taki maly monitorek kolo pretkosciomieza mozna powiedzic ze jest to komputer pokladowy
|
|
Jak nowocześnie to nowocześnie :P
|
|
to pewnie nie był komputer pokładowy, gościu grał sobie w nintendo. Zajmuję moje miejsce w świecie Boga: miejsce nie zajęte przez nikogo innego.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |