Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
rzetelni łomżyńścy przedsiębiorcy |
Proponuje rozpocząć nową dyskusję na temat jakości świadczonych usług w ŁOMŻY. Zmieniajmy "małe ojczyzny". Na pewno każdy z nas spotkał się z mniej lub bardziej profesjonalnym podejściem do nas jako klientów. Moją intencją nie jest reklama wybranych firm. Uważam jednak, że można wspomnieć o lokalnych firmach wyróżniajacych sie ponad przecietną. Proponuję aby internauci opisywali tu swoje pozytywne lub negatywne doświadczenia z lokalnym biznesem. charli6
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: rzetelni łomżyńścy przedsiębiorcy |
kup spodnie w big starze potem buty pod rosmanem a po miesiacu idz z tym na reklamacje:P hihi zobaczysz co to za rzetelnosc.!! nigdy juz tam nie pojde.drogo-marnie i o gwarancji mozna zapomniec:P bigi2004
|
|
wszytskie ciuchy w lomzynskich sklepach sa z bazaru, lepiej juz isc pod wiate bedzie troche taniej a i obsluga taka sama paniemajesz w chodze do sklepu no more czy jakos tak a tam pacjentka ledwo co po polsku mowi hehe
|
|
Na Rynek nie chodź ! bo masz gwarancje ze nie masz gwarancij :)
|
|
dobre :)
|
|
odnośnie odzieży męskiej! Big Star - pomyłka, nic już tam dla facetów nie ma, 2 koszule mieli hehe. Report** - w budynku 4 plus, dobre, markowe wdzianka, prawdziwe obniżki(spoko podkoszulki i bluzy). Jak 50 % to 50 % a nie jakiś kit. Obsługa, raz przy mnie pudła pakowali paranoja o godz. 17:30 sklep czynny do 18tej, trochę to niefajnie wyglądało, nie mówiąc nic "Panu już dziękujemy". W godzinach wczesno popołudniowych obsługa pozytywna. Stoisko ze spodniami w 4 PLUS na samym końcu przy drogerii (spodnie). Nigdy się nie zawiodłem na spodniach tam kupionych, bardzo dobre, duży wybór choć sklepik miniaturka, wysokie obniżki. BARDZO miła obsługa! OT* - na długiej, Bardzo dobre markowe ciuchy ale jest ale(duzo fajnych sweterków) .Mydlenie oczu klientom, obniżki na szybach wielkie transparenty 50% jakie Qtwa 50% sweterek kosztował mnie 99 zł a jego cena wyjściowa czyli ta z kótrej zmijeszali 139 zł No to chyba debilem z matematyki bym był jeśli 50% z liczby 139 wynosi 99.. 50% z liczby 139=69,5 PLN!!!! Obsługa taka sobie. (Buciki), kupiłem sobie dobre buciki w sklepie pod Rossman** niezgodzę się, że mają słabej jakości towar, "bigi2004" jak kupujesz buty za 50 PLN to sie nie dziw, że sa do kitu. Kupiłem tam buty BAD*** skórzane, zimowe (troszkę kosztowały ale naprqawdę warto)już drugi sezon pomykam. Tanie, dobre buciki sa w CT* przy blaszaku, kupiłem tam zamszowe półbuty naprawde spoko za ok 50 PLN. No obsłga pod ROSMA**** pada ale w CT* też nie specjalnie, chyba klej do butów działa tak na sprzedawców ;) Bielizna , atlanti* na długiej, miła obsługa, zkupy można fajne zrobić i dla facetów i dla kobiet, obniżki. ------------------------------------- Troszkę chyba temat okrążyłem bo miało byc o usługach: fryzjer: -Solidna,miła obsługa, na długiej po schodach w górę przy księgarni edukacyjnej czy cuś. spoko ceny. Krawiec, odradzam usługi gościa z Hali targowej, kiedyś był nawalony i mi spodnie 2 cm. za krótko ochlastał. ODRADZAM! i ym tak wymioeniał wymieniał ale mi się juz nie chce Zajmuję moje miejsce w świecie Boga: miejsce nie zajęte przez nikogo innego.
|
|
MARCELUS DOWNIE OBNIŻKA JEST DO -50% NAUCZ SIĘ CZYTAĆ ANALFABETO.BUHAHAHAHAHA.ALE I TAK DOBRZE KUPIŁES .
|
|
marcelus2005 TAK PO TWOICH WYPOWIEDZIACH NACHODZI JEDEN WNIOSEK ZE JESTES NIE DOWARTOSCIOWANYM GOŚCIEM KTÓREMU NIC NIE PASI. MOIM ZDANIEM NAJLEPIEJ POJEDŹ SOBIE NA STADION ZAKUP TROCHE"MARKOWYCH"CIUSZKÓW I GO!!! NA PKS BO TAM TWOJE MIEJSCE. MARCELUS=ANALFABETA BUHAHAHAHAH
|
|
loko i czego obrazasz ludzi?, przecież beszczelnie widać, ze masz duzo wspólnego z tym sklepem, nie będę wnikał co lub kogo, zastanów się jaką antyreklamę robisz. to było do loko a teraz odn tematu: Nie o wszystkich ale o wielu ekspedientkach z PSS-owskich sklepów można powiedzieć, że jeszcze w PRL-u pracują. Reebok/Nike - w stokrotce galeria, zawsze super obsługa Również przychylam się do wypowiedzi o 4 plus/ spodnie pzy drogerii, obsługa bardzo dobra, na cenach się nie znam. już nic nie mówię
|
|
TU CHODZI O FAKT ŻE TRZEBA NAUCZYC SIE CZYTAĆ A NIE JECHAC PO LUDZIACH. TO SAMO JEZELI CHODZI O BIG STARA W ŁOMZY JAK BY SIE KOLEGA PRZYJŻAŁ TO BY ZOBACZYŁ CO JEST W TYM SKLEPIE ALE WIDOCZNIE SIĘ SPIŹDZIŁ I WYSZEDŁ. A JEZELI CHODZI O OTLA TO DUPKU NIC NIE MAM WSPÓLNEGO Z TYM SKLEPEM I NIECHCIAŁ BYM MIEĆ, JESTEM POPROSTU KLIENTEM I TYLE. PO TWOJEJ WYPOWIEDZI WIDAĆ ( NiktoR ) GDZIE CHODZISZ NA ZAKUPY I GDZIE SIĘ UBIERASZ 4+ I PSS SPOŁEM.WIĘC POWODZENIA JESZCZE NAPISZ PARE SŁÓW O HANDLU POD WIATĄ BO PEWNIE TAM TEZ CHODZISZ PO SWETERKI BUAHAHAHAH. BOŻE JESTEŚ ŻENUJĄCY. LEĆ JUZ BO PKS CI UCIEKNIE BUHEHEHEHEHE
|
|
loko dzieciaku, nie obrazaj PEKAESEM ani wsią swoich rodziców przede wszystkim druga rzecz, to u mnie skarpetki 10 x więcej kosztuja niz ty kieszonkowego dostajesz, po trzecie przeproś kogo obraziłeś ( TO RADA SZCZERA) Pozdrawiam i do zobaczenia już nic nie mówię
|
|
ja pod rosmane kup[ilem buciki i 2 lata smigalem mlody bylem moze to i dlatego
|
|
loko wsadż sobie chu* w oko pajacu Zajmuję moje miejsce w świecie Boga: miejsce nie zajęte przez nikogo innego.
|
|
Tylko powiedz mi baranie, który artykuł miał obnizke 50% Zajmuję moje miejsce w świecie Boga: miejsce nie zajęte przez nikogo innego.
|
|
BUHHEEHEHEHEHEHEHEHEH SAM SE PRZEPROŚ
|
|
To nie komuna, że klient był problemem. To nie ta epoka, teraz klient stanowi główne narzędzie w kreowaniu gospodarki rynkowej. Idź do szkoły loko, a nie grzej ławy przed blaszakiem i naucz się podstaw ekonomii, a tak na marginesie pewnie jedna z lasek, która tam pracuje jest twoją panną, to szczerze współczuje i rozumiem twoje wyrzuty. BUAHAAHHAHAHAHAHAAHAHAHAAHAHa Zajmuję moje miejsce w świecie Boga: miejsce nie zajęte przez nikogo innego.
|
|
marcelus2005 w sedno trafiłes, niech loko idzie do szkoły, loko "maturzysto" ( wiesz o czym mówię) przeproś ludzi wracając do tematu big star- w białym, wrocławiu, wawie sezonowa obnizka w lipiec/sierpień,a dziecięce rzeczy w lipcu za połowę ceny a w łomzy ten sam produkt w cenie przez 2 lata chodzi. już nic nie mówię
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |