Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
zgubiłam portfel |
W okolicach Małachowskiego zgubiłam portfel, w środku były dokumenty, pieniądze. Uczciwego znalazcę bardzo proszę o kontakt irena_d2@wp.pl
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: zgubiłam portfel |
jesli w portfelu miałaś dowód osobisty, to biegnij do banku najbliższego(najlepiej na dwornej, nie we wszystkich bowiem bankach przyjmują tego typu zgłoszenia) i zgłoś, że zgubiłaś i poproś o zablokowanie, bo możesz mieć(odpukać) ogromne nieprzyjemności później. jeśli portfel zgubiony a nie skradziony, to na policję nie ma co nawet iść, też tak miałam kiedyś. no i oczywiście powinnaś zablokować karty bankowe itp. będzie dobrze, 3maj się
|
|
Właśnie miałam iść na policję, nie jestem pewna, czy zgubiłam, czy ktoś wyciągnął. Nie rozumiem, dlaczego nieprzyjemnośći? Przecież są dokumenty i trzeba chyba zgłosić, tak mi się wydaje
|
|
dobrze, że masz taką świadomość, bo niektórzy tego nie wiedzą albo zbyt długo zwlekają. miałam na myśli różne oszustwa, zresztą, sama pewnie o takowych słyszałaś.
|
|
Wiem, może ktos się posłużyć nimi :(. Dlatego zgłosze na policję
|
|
zupełna racja, tylko przemyśl sobie dokłądnie co powiesz, a nie tekst w stylu" Nie pamiętam, czy zgubiłam, czy mi ukradziono" bo po prostu odeślą cię na policji z kwitkiem, a nawet jeśli to od razu chybcikiem do banku na dworną;) mam nadzieję, że będzie ok:) nie przejmuj się, może ktoś odnalazł i odda? miejmy nadzieję:)
|
|
A dlaczego akurat na Dworną innych banków nie znasz? Niech wszystkie obleci może któraś pracownica znalazła.
|
|
A dlaczego nie na dworną? Straszne, że na dworną. Naprawdę straszne. fanka bocianka przestałeś być kandydatem do rozmowy.
|
|
Są jednak uczciwi ludzie, miła Pani znalazła portfel zwróciła portfel z całą zawartością :). Jestem bardzo szczęśliwa, taki fakt przywraca wiarę w uczciwość. Bardzo dziękuję :)
|
|
Super. Nie trza było się przejmować:) Bardzo się cieszę, oby więcej takich ludzi. :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |