Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Projekt obwodnicy - kto mieszka w Siemieniu? |
Za kilka ładnych lat może rozpoczną prace. Ale... zastanawia mnie niteczka z Giełczyna na Siemień przy opcji zachodniej (niebieska). Jakie są racjonalne przesłanki by taką drogę budować właśnie na Giełczyn? Ja widzę 2: - jest tam już droga szutrowa i nie trzeba by wykupywać terenów - jadący od strony Ostrowii, Ostrołęki i Nowogrodu na drugą stronę Łomży mogliby zjechać z obwodnicy pod Giełczynem a nie dopiero w Podgórzu. A może jest prostsze wyjaśnienie? - jakiś mieszkaniec/właściciel gruntów w okolicach między Giełczynem, a Siemieniem. _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Projekt obwodnicy - kto mieszka w Siemieniu? |
To ja. Pozdrowienia
|
|
:) - wiedziałem :D _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
Akurat działka jest na trasie planowanej obwodnicy. Pozdrowienia.
|
|
Zawsze, lub prawie zawsze glos ludu rozni sie od glosu wladzy wiec proponuje aby sprobowac na forum wytyczyc optymalny dla nas przebieg obwodnicy. Prosze o propozycje z uzasadnieniem.
|
|
Niebieska mi pasuje. Maciek trochę zarobi jak go wykupią. A cenne przyrodniczo okazy żyjące na wschód od Łomży zostaną zachowane. _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
Zachodnia ok. Tylko Lasek Jednaczewski już nie będzie ten sam.......
|
|
No Maciek niesprzedawaj !
|
|
Gamonie z GDDKiA zafundowały mieszkańcom Giełczyna obwodnicę pod oknami ich domów. Ważniejsze okazały się ptaszki, niż... ludzie. Czemu nie zaprojektowano obwodnicy po polach między Zawadami a Giełczynem? No,... dlaczego??????????????
|
|
Panie Wójcie Dąbkowski! Szanujemy Pana, ale tu się Waść nie popisałeś! Mamy wyjść z widłami??????????
|
|
E tam. Jak Via będzie przez Łomżę to części od Konarzyc przez Giełczyn do Podgórza nie będzie (bo po co). A jak Via nie będzie przez Łomżę to obwodnica w tym kształcie w ogóle nie powstanie (może jedynie jakiś substytut po Szosie do Mężenina).
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |