sobota, 23 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Pomocy !!!

Witam, kupiłem wczoraj auto jest na rejestracjach od pierwszego właściciela, a ja jestem już 4, chciałbym go zarejestrować, i mam takie pytanie: jest ciągłość umów jednak nie mam żadnego dowodu że właściciele poprzedni opłacili opłatę skarbową od kupna auta czy przez to może być problem z zarejestrowaniem samochodu
Dzieki za podpowiedzi

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Pomocy !!!

wszystkie umowy musisz mieć zgłoszone w urzędzie skarbowym inaczej się nie da

Andrzej W.

Ok a czy muszę autko przerejestrować czy mogę tego nie robić

Możesz przerejestrować, a skarbówkę placisz tylko za siebie

jeżeli auto miało 4 właścicieli z Łomży to nic dziwnego, że jest ta sama rejestracja. Kupując auto w miejscu zamieszkania nr rejestracyjny może pozostać stary.

Masakra ...

Chodzi o to ze 1 właściciel byl z Wolomina 2 z Warszawy 3 z Białegostoku a ja z Łomży od 2 wlasciciela nie mam umowy z wplata do skarbowki

TRANSPONDER CO TY SIE MASZ Z TYM ,,MASAKRA ''NIE ZNASZ INNYCH SŁÓW

to ze ktos tam wczesniej nie oskarbowal umowy to nie twoja sprawa ty ja oskarbuj i wszytko abys mial dowod umowe i karte pojazdu jezeli jest wbita w dowodzie

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org