Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Trasy 4x4 |
Witam was mam takie pytanko , orientujecie się gdzie w okolicach Łomży można sobie poszaleć terenówka , jakieś trasy czy fajne miejsca ???
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Trasy 4x4 |
Często widywałem chłopaków jak latali nad rzeką przy nowym moście po prawej jak lecisz na Piątnicę. Ale jeszcze chyba za wcześnie.
|
|
no troszke nie bardzo bo tam zalane jest
|
|
Masakra ...
|
|
co Masakra ??? po coś jest te forum żeby pytać
|
|
i co??
|
|
Na fortach jest tras dla krosowców morze tam
|
|
w niedziele każdą są wyjazdy z BP ale się zastanów bo twoja frotka może nie dać rady bo z tego co wiem to oni się nie pierdzielą i pchają auta w naprawde niezłe tarapaty , apropo zrobiłeś te piszczenie ?
|
|
Zrobilem po czesci.. znalazlem mechanika ktory sie tego podja i powiedzial ze mechanizm byl zapieczony i trzeba bylo przesmarowac. ale mam tam jeszcze taki jeden problem tylko ze musze z fachowcem rozmawiac
|
|
ciekawi mnie jaki mechanizm ci przesmarował ?to co pewnie w mośćie oleju nie miałeś ? bo tam nic więcej nie ma do smarowania , a tak wogle frotka to ptoste auto z pod siekiery ,tam wszystko proste jest więc niewiem czemu szukasz fachowca dobrego ?!
|
|
a ty sie znasz na nich ???
|
|
no jasne że tak , ja wogle się zajmuje tylko terenowymi
|
|
a jakis kontakt z toba czy cos ???
|
|
mój nr telef chyba ktoś ci już podał na maila ( bo mi mówił ) ten kończący się na ......215
|
|
kolego wlaśnie w tym cała przyjemność żeby wjechać tam gdzie sie tylko da nieważne woda, błoto :) pozdrawiam chłopaków 4x4 :)
|
|
Ok odezwe sie do Ciebie:)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |