sobota, 23 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Trasy 4x4

Witam was mam takie pytanko , orientujecie się gdzie w okolicach Łomży można sobie poszaleć terenówka , jakieś trasy czy fajne miejsca ???

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Trasy 4x4

Często widywałem chłopaków jak latali nad rzeką przy nowym moście po prawej jak lecisz na Piątnicę. Ale jeszcze chyba za wcześnie.

no troszke nie bardzo bo tam zalane jest

Masakra ...

co Masakra ??? po coś jest te forum żeby pytać

i co??

Na fortach jest tras dla krosowców morze tam

w niedziele każdą są wyjazdy z BP ale się zastanów bo twoja frotka może nie dać rady bo z tego co wiem to oni się nie pierdzielą i pchają auta w naprawde niezłe tarapaty , apropo zrobiłeś te piszczenie ?

Zrobilem po czesci.. znalazlem mechanika ktory sie tego podja i powiedzial ze mechanizm byl zapieczony i trzeba bylo przesmarowac. ale mam tam jeszcze taki jeden problem tylko ze musze z fachowcem rozmawiac

ciekawi mnie jaki mechanizm ci przesmarował ?to co pewnie w mośćie oleju nie miałeś ? bo tam nic więcej nie ma do smarowania , a tak wogle frotka to ptoste auto z pod siekiery ,tam wszystko proste jest więc niewiem czemu szukasz fachowca dobrego ?!

a ty sie znasz na nich ???

no jasne że tak , ja wogle się zajmuje tylko terenowymi

a jakis kontakt z toba czy cos ???

mój nr telef chyba ktoś ci już podał na maila ( bo mi mówił ) ten kończący się na ......215

kolego wlaśnie w tym cała przyjemność żeby wjechać tam gdzie sie tylko da nieważne woda, błoto :) pozdrawiam chłopaków 4x4 :)

Ok odezwe sie do Ciebie:)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org