Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
OSK CENTRUM czy warto waszym zdaniem? |
Jak myślicie, warto tam się zapisać? Proszę o odpowiedzi
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: OSK CENTRUM czy warto waszym zdaniem? |
Bardzo polecam pana Marka. Naprawdę świetnie mi się z nim jeździło. W pełni wykwalifikowany instruktor. km
|
|
Już nie patrzę na te rankingi:P klimen93, a czy w tym OSK jest tylko jeden instruktor ? Czy jest możliwość wyboru?
|
|
i dzieki za odp;)
|
|
Nie wiem czy dobrze pisze, ale w osk centrum chyba jezdzi Pan Ernest Cieńiewicz... Bardzo polecam tego Pana :) nigdy sie nie spóznia, kulturalny i o wszystkim mozna pogadać no i oczywiscie wiekszosc osob , które u niego jezdziły maja juz prawko. Polecam
|
|
Dzieki za odp. Ja słyszałam kontrowersyjne opinie nt pana ernesta, ale nie bede ich tutaj rozprzestrzeniać. Ma ktoś jakieś inne opinie ? Plis
|
|
Jeszcze się taki nie urodził co by wszystkim dogodził :)
|
|
Co prawda to prawda, popieram:D
|
|
Jak na kurs to tylko CENTRUM :)
|
|
W centrum jeździ się tylko z Markiem, ale z tego co wiem, to on współpracuje z Ernestem. Trzeba się dowiedzieć. km
|
|
up
|
|
No i reklama darmowa poleciałaaaaa.heh
|
|
czy reklama? zależy jak kto na to patrzy:) ja po prostu pytam, chcę się dowiedzieć:D
|
|
ja odradzam znajomej powiedzial ze teraz moze isc w butach na obcasie i poszla tyle ze wziela ze sobo cichobiegi na plaskim bo gdyby nie one zostala by oddelegowana zanim wsiadla do samochodu to dobry hujo grajca zapisz sie do daniela albo bezposrednio do ernesta wejdz na jego naszo klase wpisz ernest cieniewicz i tam masz jego nr kom.ten czlowiek jest naprawde warty zaufania polecam.
|
|
Polecam Ernesta
|
|
śruba nie rozumiem początku Twojej wypowiedzi. chodzi ci o egzamin praktyczny?
|
|
tak o egzamin i o wszystko ten czlowiek nie nadaje sie na egzaminatora nawet nie ma podejscia kto nie umie jezdzić a zapisze się do niego to napewno sie nie nauczy chyba ze ruszac i cofac hehe
|
|
Kolego "śruba", chyba ranking z 2010 roku o czymś świadczy? Nieprawdaż? Tutaj proszę link: http://www.wspolczesna.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20110304/REG20/830085632 Metody nauki tego pana nie uległy tak drastycznej zmianie w przeciągu tych niespełna dwóch lat. Niestety prawda jest taka, że nawet w najlepszych ośrodkach kształcenia kierowców zdarzają się przypadki, kiedy kursant nie zdaje. I nie jest to nic dziwnego. A co do tej wspomnianej dziewczyny... to ona jakaś jebnię*a( za przeproszeniem) była, ażeby w szpilkach podchodzić do praktycznego na mieście? No sorry, ale bez tak wielkiej przesady, każdy ma swój rozum(ek) i niech się nim kieruje. I po secudno to ten pan nie jest egzaminatoram (jak Ty to napisałeś) a instruktorem.Zasadnicza różnica. Zdałem za pierwszym razem, więc wiem co piszę. Pozdrawiam niepozdrowionych!!! :)
|
|
POLECAM ERNESTA. DZIĘKI JEGO NAUCE ZDALAM ZA PIERWSZYM RAZEM! MA BARDZO DOBRE PODEJSCIE DO LUDZI. UMIE WSZYSTKO WYTLUMACZYC. POLECAM BO NAPRAWDĘ WARTO!!! :))
|
|
Gosia1599 gdzie ma obecnie ośrodek ERNEST , jaka jest obecnie cena kursu :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |