Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dance Disco Polo |
Jak wam się podoba ten utwór ? http://www.youtube.com/watch?v=ep1rVsZK7XE
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dance Disco Polo |
kto co lubi
|
|
Super kawałek mi się podoba :) ---===CICHO CIEMNY JA===---
|
|
według Annie Mac to jest hit tygodnia :)) no ale samozwańczy Dj:)) tego nie znają:))) http://www.youtube.com/watch?v=oABEGc8Dus0
|
|
CXRSa1 vel andzia C , jak tam na szkoleniu ?
|
|
masakra ..... :(
|
|
:):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)
|
|
zezowate musisz sobie kupić pompkę kupić do przedłużenia penisa :))))) twój wynik IQ odpowiada rozmiarowi mojego fiuta, módl się teraz , oby był jak najdłuższy , będzie lepiej dla ciebie, http://www.zse.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=426254&t=426254
|
|
CXRSa1 = Andy C , andzia C , 48 letni prawiczku z podkolneńskiej wsi , idioto nie ośmieszaj się , pod iloma jeszcze nickami będziesz pisał tu na forum ? frustracie ! Jak zwykle w każdym temacie , nie masz nic do powiedzenia , albo wklejasz wklejki z netu , albo piszesz bzdury bez składu i ładu . Jakim DEBILEM trzeba być , aby wypisywać takie bzdury ? .... andzia C ???
|
|
no wklejam modre słowa twoje posty:)))))) Autor: zezowate szczęscie (---.adsl.szeptel.net.pl) Data: 15-08-11 16:05 gasarbajter ty to jesteś INTELIGENTNY INACZEJ ! a twój wynik IQ odpowiada rozmiarowi mojego fiuta, módl się teraz , oby był jak najdłuższy , będzie lepiej dla ciebie, ŻEGNAM OZIĘBLE !
|
|
zezowate Jakim DEBILEM trzeba być , aby wypisywać takie bzdury ? Autor: zezowate szczęscie (---.adsl.szeptel.net.pl) Data: 15-08-11 16:05 gasarbajter ty to jesteś INTELIGENTNY INACZEJ ! a twój wynik IQ odpowiada rozmiarowi mojego fiuta, módl się teraz , oby był jak najdłuższy , będzie lepiej dla ciebie, ŻEGNAM OZIĘBLE !
|
|
|
zezowate jak siedzisz w niby firmie to zawieszaj to na klamce bo jak wpadnie córa do biura to pomyśli że ma ojca starego dewianta:::)) a tak to będzie wiedziała ze zajmujesz się samym sobą i nie wolno tobie przeszkadzać:))))))))))
|
|
andzia C , fajna jesteś , dawaj dalej .... poprawisz mi humor swoją głupotą
|
|
Ja jestem żałosny ale ty jesteś stary internetowy dewiant:))))) Autor: zezowate szczęscie (---.adsl.szeptel.net.pl) 11-12-06 12:30 Szukam sponsora sponsorki wszystkie pozy dozwolone?????
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |