Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Mechanik na Placu Niepodległości |
Czy ktoś korzystał z usług mechanika na Placu Niepodległości (w bramie koło pizzerii Diavolo, właściciel prowadzi sklep motoryzacyjny). Chcę tam oddać samochód do naprawy, a mało wiem o jakości świadczonych tam usług. Proszę o opinie tylko ludzi, którzy mają jakąś wiedzę w tym temacie.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Mechanik na Placu Niepodległości |
mi ogarnal rozrzad i nienarzekam :) z cena tez sie mozna dogadac ladnie grzecznie pieknie cudownie :)
|
|
u Jacka naprawiam od kiedy tylko mam auto i nigdy nie zmianiem mechanika. Polecam.
|
|
Jacek naprawia też i mój samochód i na 100% nie zmienię go na innego
|
|
spoko gość ,polecam
|
|
B.Dobry fachowiec, zna się na temacie. Rzetelnie i sympatycznie, bez ściemy, również polecam :)
|
|
i ja polecam, ceny jak najbardziej przystępne, jakość usług też b.dobra
|
|
Serdecznie dziękuję za opinię. Faktycznie, Pan miły i sympatyczny. Chciałem poznać Wasze zdanie co do fachowości. Jestem wdzięczny wszystkim, którzy zechcieli poświęcić mi trochę uwagi.
|
|
Również polecam od czasu kiedy robi autko jest wszystko ok i najważniejsze nie wymienia dobrych rzeczy na drugie . Nie oddam auta w inne ręce Polecam
|
|
Też mam bardzo dobrą opinię o tym warsztacie. Zależy im na kliencie i to widać słychać i czuć. POLECAM.
|
|
Wcale nie jest tak słodko a te opinie to pewmie sami jego koledzy robią mu raklame :D:D A tak naprawdę to wcale nie jest tak jak piszecie...
|
|
SylwkaX: masz rację :D za dużo dobrych opinii, potem trzeba się umawiać dwa tygodnie na termin. cofam co wcześniej napisałem, nikomu nie polecam :P
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |