sobota, 23 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
MPEC- złodziejska instytucja

Wysokie nagrody w MPEC…, a w planach podwyżka opłat

Po kilkadziesiąt tysięcy złotych nagród otrzymają członkowie zarządu Miejskiego Przedsiębiorstwa Energetyki Cieplnej w Łomży. Prezydent Mieczysław Czerniawski zdecydował wczoraj o przyznaniu prezesowi spółki Marianowi Mielcarkowi oraz z-cy prezesa Jadwidze Cwalina nagród w wysokości dwukrotności ich przeciętnego wynagrodzenia miesięcznego w 2011 r., natomiast drugiemu zastępcy Ryszardowi Fiedorowiczowi nagrodę w wysokości trzykrotności przeciętnej miesięcznej płacy w 2011 r.
Tymczasem jak wynika z naszych informacji zarząd MPEC wystąpił do prezydenta Łomży o wyrażenie zgody na podwyżkę ceny za energię cieplną o ponad 10% dla odbiorców Łomży, począwszy od czerwca.

A to całośc .

http://4lomza.pl/index.php?wiad=28450

A nie dawniej jak miesiąc temu tak zapeniali że nic takiego nie będzie miało miejsca:):)
Tak szczegbółowo wyliczali jakie to ponoszą potężne koszty zakupu tego piasku ktrym nas ogrzewaja:):):)

JEDNYM SŁOWEM BANDA ZŁODZIEJI I OSZUSTÓW !!!!!!!!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: MPEC- złodziejska instytucja

MPEC- ZŁODZIEJSKA INSTYTUCJA ???

... mocne słowa , ciekawe czy to potwierdzisz w Prokuraturze , czy będziesz tłumaczył się swą DEMENCJĄ STARCZĄ i chorobą Alzheimera ?

" JEDNYM SŁOWEM BANDA ZŁODZIEJI I OSZUSTÓW !!!!!!!! " ,

....z za monitora to potrafisz szczekać , jak masz DOWODY na to , że to " ZŁODZIEJSKA INSTYTUCJA ", to śmiało są odpowiednie służby od tego ...
a jak TO POMÓWIENIE , to bekniesz ZDZIECINNIAŁY smerfie .

To mnie oskarż i pocałuj potem w wiadome miejsce tłumoku :):)

Tracisz zimną krew , pisałem ci już :

" Jak pies nie ma czym srać , to sra głąbami " , a ty znowu głupoty wypisujesz ,
GŁUPIO ci się zrobiło i teraz nadrabiasz CHAMSTWEM ?

Ja cię skarżyć nie będę , ale jak ktoś z tej firmy to przeczyta , to nie wiem czy będziesz dalej taki kozak ?

BARANIM głosem będziesz ryczał !

Masakra ...

zezowaty:)
Lecz się, lecz bo oprócz rozumu to niczego więcej ci nie brakuje.

A teraz sie pożegnam bo twole plwociny mnie juz nie bawia :)

Zresztą temat dotycz MPCU a nie ciebie świniopasie :):):)

Śliniaczek zawiąż pod brode bo kapie ci z pyska piana wściekłości :):):)

maruda ,

GŁUPIO ci się zrobiło i teraz nadrabiasz CHAMSTWEM ?

Dyskusja na poziomie godnym rozmówców!
A ponadto pracujący w prywatnych pseudo zakładach pracy o trzynastkach,premiach i funduszu socjalnym mogą sobie tylko pomarzyć!

http://www.abantonino.blog.onet.pl -Szukasz pracy zobacz

Hmmm czy dobrze rozumiem? Dostali nagrody - trzynastki, i teraz jeszcze kolejne nagrody? Wg mnie nagrody się zatem zdublowały?

Oto fragment:
(...)Podział zysków został dokonany w następujący sposób: 594 tys zł na nagrody dla załogi tzw. „trzynastki”, 150 tys. zł na dywidendę, 21 tys. zł na fundusz socjalny – podaje Sobocińska.
Prezydent zdecydował również o przyznaniu nagród członkom zarządu MPEC. Prezes Marian Mielcarek i wiceprezes Jadwiga Cwalina mają otrzymać nagrody w wysokości dwukrotności ich przeciętnego wynagrodzenia miesięcznego w 2011 r., natomiast wiceprezes Ryszard Fiedorowicz nagrodę w wysokości trzykrotności przeciętnej miesięcznej płacy w 2011 r. (...)

http://4lomza.pl/index.php?wiad=28450

No i to wszystko trzeba wyrównać 10% podwyżka :):)
Ale o modernizcji zapomnieli :):)
Zresztą po co robić za wypracowane zyski ?
Budżetowa instytucja to i budżet państwa pokryje :):):)

Najzabawniejsze na dzień dzisiejszy jest nagminne pieprzenie wielu istot o kryzysie. Tyle tylko że, ci co o nim paplają gdzie się tylko da, przeżywają taki złoty czas, o jakim nawet nie marzyli. I w ogóle nie dopuszczają myśli że, to właśnie dzięki takim pajacom, mamy cały ten kryzys. Sami sobie, jedni-drugim, przyznają ile się tylko da. A ci którzy faktycznie ów kryzys odczuwają, muszą nieźle główkować, jak tym pierwszym ową kasę dostarczyć. I z roku na rok, coraz gorzej, obojętne kto rządzi. Ciekawe jaki będzie finał tego "burdelu"?

< wieczne im odpoczywanie >

Teraz wiadomo po co potrzebna podwyżka za ciepło. Na pewno nie na modernizację.

Najpierw podwyżki a potem premie

cwele naszym kosztem sie bogaca ale znajduja sie tacy zdrajcy co jeszcze sa za nimi brawo szkoda ze juz nie ma takich prawdziwych Polakow co kiedys nigdy nie bedzie normalnie

Jeżeli już takie bojowe tutaj klimaty, to bądźcie konsekwentni i nadawajcie na wszystkich, nie jedną mamy państwową instytucję.

Andre695
Zdrajcy? Czyli prawdziwy polak to taki, który obrabia dupę wszystkim, którym wiedzie się lepiej? Brawo! Ot taki nasz lokalny patriotyzm...dopierdol*ć, chociaż nie mam pojęcia skąd, po co i dlaczego :)

kalam
Kryzys jest i będzie coraz większy. Od lat wiadomo było, że przyjdzie. "Kapitalizm" w obecnej formie to pułapka i studnia bez dna, taki kolos na słomianych nogach. Swoje robi również średnie IQ w naszym rządzie.
Jak to się skończy? Myślę, że polacy w końcu się wkurwią (mam taką nadzieję).
Jesteśmy i zawszse byliśmy narodem w dupę biorącym. Dopiero kiedy mamy oddech obcych najeźdzców na karku zachowujemy się jak jedność. W każdym innym wypadku rodak z chęcią Ci dokopie. Wystarczy spojrzeć choćby na ten temat. Złodzieje i oszuści? Gdzie dowody przy tak poważnym oskarżeniu? Wystarczy rzucić hasło MPEC jest fe a już rozjuszeni "patrioci" widzą wszędzie teorie spiskowe i cuda wianki.
Sam nie wiem, może to naleciałości po poprzednim ustroju?
Tak swoją drogą, to już widzę, jak każde z Was odmawia przyjęcia nagrody w swoim zakładzie pracy bo sytuacja w kraju ciężka hehe , a Ci w budżetówce niech zapierdala*ą za darmo :)

Widzisz, nie chodzi o to, aby zatrudnieni w budżetówce tyrali za darmo. Po prostu i zwyczajnie, byłbym mniej zdziwiony gdyby to zwykli pracownicy otrzymali nagrody w wysokości podwójnego wynagrodzenia, a prezesi pojedynczego. Tylko pytanie, czy pracownicy w ogóle coś dostali? Inną sprawą jest podwyżka opłat o ponad 10%. Jeżeli firma nie przynosi strat, a biorąc pod uwagę wysokość nagród, nie przynosi. To czym do k-nędzy tłumaczy się potrzebę owej podwyżki? Przecież jeżeli tyle pieprzą o kryzysie i coraz trudniejszej sytuacji materialnej rodzin, to chyba jasno zdają sobie sprawę iż taka podwyżka uderzy po kieszeniach właśnie te rodziny. Lecz co to kogo obchodzi. Ważne abym ja dostał potrójną premię. I jak załatwimy podwyżkę opłat, to na przyszły rok, będziemy mieli jeszcze lepsze premie. Ale wiecie co? Jak dla mnie, to K*rwa i tak za mało, więc musimy jeszcze coś wykombinować. A im wyżej, tym gorzej.

< wieczne im odpoczywanie >

A MPEC milczy :):)

A nie dawniej jak w Grudniu tak gorąco wyliczali dlaczego jest konieczna powyżka opłat za C.O .

A tu masz wyszło szydło z worka i okazało sie dlaczego :):)

A MPEC milczy :):) haha .... a dla czego bo mają ułomka zezowate zdanie w 4literach kiedyś WPEC to była kiedyś firma:(((

CXRSa1 = Andy C ,

andzia C , 48 letni prawiczku z podkolneńskiej wsi , idioto nie ośmieszaj się , pod iloma jeszcze nickami będziesz pisał tu na forum ? frustracie !

Jak zwykle w każdym temacie , nie masz nic do powiedzenia , albo wklejasz wklejki z netu , albo piszesz bzdury bez składu i ładu .

Jakim DEBILEM trzeba być , aby wypisywać takie bzdury ?

.... andzia C ???

zezowate Łomżyniaku wiesz gdzie kiedyś znajdował się na WPEC na jakiej ulicy :))))) nie wygooglasz na bank:))))

CXRSa1 = Andy C , a co za ciecia tam robiłAŚ ?

zezowate na ZAmku wiesz za kogo będziesz robił adwokacie:)))

zezowate jak trafisz na zamek to fama pójdzie że nie jesteś hetero to będzie się działo:)))

andzia C , ucałuj ode mnie marudę , ( wiesz w co )

zezowate nie wiem w co ale wiem że kobiety sprzedały by tobie z liścia:)))))
ułomku z Konarzyc to znaczy **** Yourself lingwisto:)))))

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org