Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
dj na wesele |
hej szukam fajnego dj na weselne przyjecie, może kogos polecacie???
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: dj na wesele |
Dj? Nie polecam. ;)
|
|
zespołu nie chcę....:)
|
|
wpadnijcie jutro do MILES CLUB i pogadaj z DJem co gra tam w piątki raz bawilismy się w sylwestra jak grał bardzo nam się podobało gitara gra
|
|
oki dzieki wielkie
|
|
Dj CHRIS 504132132
|
|
Przy okazji zapytam. Jaką muzykę grają w piątki i soboty w Miles Club?
|
|
nie polecam goscia z rynku i innych jego usług
|
|
Sławek 602803239 Rewelacyjnie prowadzi imprezy a tym bardziej wesela
|
|
Dj Hi5 młody, bardzo dobry, obiecujący dj z Łomży. Słyszałem jak grał na sylwestra i żałuję, że mnie obok nie było.
|
|
a masz jakies namiary na niego?
|
|
wesele to impreza specyficzna więc raczej mowa tu o wodzireju a nie dj :) Klubowi dj obrażają się jak mianem DJ obdarza sie weselnego grajka :) w Łomży znam dwóch dobrych wodzirejów - polecać ich nie będę bo mają tyle pracy że reklama na tym forum jest im niepotrzebna :) dodam że zostali tu juz wymienieni :)
|
|
DJ Martin polecam gościa naprawdę zna się na rzeczy numer do niego : 517489859 ⊕ Jedno jest pewne,moich korzeni,mojej Polskosci nie pozwole sobie nigdy wyrwac z serca ⊕
|
|
niestety nie posiadam nr do DJ Hi5 ani innego kontaktu - on raczej się nie ogłasza, gdyż my bardzo napięty terminarz ze względu na swój talent i unikalny styl.
|
|
ja znam dobrego dj a wiele placisz :P
|
|
Zdecydowanie dj Chris
|
|
dj 600 V
|
|
dj Bobo :):):)
|
|
ja tez polecam DJ Chris ale nie wiem jak u niego z terminami bo wiem ze ma zarezerwowane terminy ja 2lata temu go bralam to rok wczesniej go zamawialismy.. Mialam go u Siebie na weselu naprawde polecam goraco goscie byli zachwyceni nawet Ci z zagranicy duzo zabaw i muzyka odpowiednio dobrana.Prowadzi wesela nawet lepiej jak nie jeden zespol muzyczny .POLECAM BO WARTO
|
|
i reklama kołem się toczy chłopaki niemają grania i reklama na forum pomaga a tych co polecają będą mu robić antyreklamę także popytaj znajomych u których grał dj to lepiej na tym wyjdziesz a w MILES CLUB grają muzykę taneczną dużo hitów z lat 80-90 trochę disco polo i nowości radiowe także coś dla każdego gitara gra
|
|
a ja mam takie pytanko-jak to wygląda,gdy np. Młody jedzie po narzeczoną?Zawsze pod domem gra orkiestra-zespół, a co w przypadku,gdy para decyduje się na dj-a?Muzyka jest dopiero na sali weselnej? :-D ...ale to tylko moje zdanie...
|
|
znajomy88 sam ciśniesz reklamę a innym to samo zarzucasz. Ogarnij się chłopie mandarynkowe zło - porządni wodzireje współpracują z klawiszowcami i kwestia wyjazdu to żaden kłopot. U dwóch moich znajomych tu już wymienionych (nie przez znajomego88) wyjazd od Państwa młodych to kwestia ich woli.
|
|
nigdy nie byłem na weselu,które prowadził dj stąd moje pytanie,byłem ciekaw jak to wygląda :-) swoją drogą dj to tańszy interes niż zespół? ...ale to tylko moje zdanie...
|
|
@mandarynkowe zło: ja gram na klaiiwszu w zespole Quattro, ale kilka lat temu byłem na weselu gdzie był DJ i nie załatwił nic na wyjazd, skończyło się na tym że jaj ako gość musialem na akordeonie popylać.
|
|
o tym właśnie pomyślałem,jestem jednak tradycjonalistą w tej kwestii i dla mnie orkiestra musi grać ;-) ale co kto preferuje, w dj-u też zapewne jest "coś" skoro pary się na niego decydują :-) ...ale to tylko moje zdanie...
|
|
cwaniaczek wiec to nie byl dj tylko cienki amator taki sam jak zespol quatro ktory sam siebie reklamuje nawet przy okazji tematow dot. dj pfffff
|
|
Co to za dj jak nie mają żadnego odnośnika na facebokó czy na myspace:))) Zwykli puszcza-cze płyt:))))
|
|
hehe owszem puszczacze płyt ale nie każdy umie poprowadzic przyjecie weselne na tyle dobrze by miec zajete terminy na dwa lata do przodu :) i jeszcze jedno cwaniaczek takie sprawy jak oprawa muzyczna wyjazdu od młodych ujeta jest w umowie i nie ma takiej opcji by ktos kto profesjonalnie sie tym zajmuje "nie zalatwil" klawiszowca takie rzeczy moga zdarzyc sie amatorom ktorym wesele trafia sie raz na pol roku ! :)
|
|
w przyszłym roku będę na weselu,które poprowadzi dj.Się okaże czy się spodoba ;-) ...ale to tylko moje zdanie...
|
|
Nie znam tych tzw dj ale jest jeden chłopak co sprzedaje swoje kawałki na beatport/cie:) A tam trafiają tylko wielcy DJ:)
|
|
Buy It On BeatPort Label: Soundwaves Recordings Code: 0072 AS Date of Release: 27.08.10 Format: Digital DJ MIx Buy It On BeatPort Tracklist: 1. Impartial Peek - Road Into Sunrise (Original Mix) 2. Mot!on - Free Nature (Original Mix) 3. Digy Sound - Chica Chica (Original mix) 4. Dave Vinci - Progressiva (Original mix) 5. Cast Away - Rainbow Above Skies (Original mix) 6. Chris Vestley - Cote d'Ivoire (Original mix) 7. Ken Correct - Styn Like (Original mix) 8. DJ Adammo - Easy World (Boxeez vs Ash-poow Remix) 9. Alex O'S'N - Stay One (Original mix) 10. Ardi - August Evening (Greg Nocca Remix) 11. Adam Twelve - Connect (Original Mix) 12. Ash-poow - Soaring Expander (Original Mix) 13. Ash-poow - Train Of Thought (Original Mix)
|
|
CXRSa1 = Andy C , andzia C , 48 letni prawiczku z podkolneńskiej wsi , idioto nie ośmieszaj się , pod iloma jeszcze nickami będziesz pisał tu na forum ? frustracie ! Jak zwykle w każdym temacie , nie masz nic do powiedzenia , albo wklejasz wklejki z netu , albo piszesz bzdury bez składu i ładu . Jakim DEBILEM trzeba być , aby wypisywać takie bzdury ? .... andzia C ???
|
|
Release from Łomża ;))) no ale nie powiem który jest jego kawałek żeby nie było że to reklama:)))
|
|
zezowate zamknij wreszcie ten parszywy ryj konfidencie z Konarzyc:)))
|
|
zezowate zamknij wreszcie ten parszywy ryj konfidencie z Konarzyc bo nie wiesz deklu gdzie się znajdował WPEC:))) pierdolcu w prawie w centrum miasta nie mogło być stróżówki:))) mendo w tym czasie gnój wywalałeś z obory widłami na drewnianym trzonku:))) a dzięki unii wywalasz gnój z obory na alu:)))) Szanuje rolników za ich prace ale nie szanuje konfidentów którzy boja się dostać w ryj od kobiety:))
|
|
CXRSa1 = Andy C , ty jednak totalny DEBIL jesteś , TEMAT DOTYCZY : dj na wesele , a ty PSI POMIOCIE jak zawsze , bredzisz coś od rzeczy . andzia c , tracisz zimną krew IDIOTO !
|
|
andzia C ... a tak abstrahując to , ta miła Pani co tak z tobą DEBILU miauczała , to jeszcze chce cię znać , czy już się na tobie poznała ? Ubaw mam tu dobry z ciebie KMIOCIE .
|
|
zezowate konfidencie zamilcz :))))
|
|
andzia C ... a tak abstrahując to , ta miła Pani co tak z tobą DEBILU miauczała , to jeszcze chce cię znać , czy już się na tobie poznała ? Ubaw mam tu dobry z ciebie KMIOCIE .
|
|
zezowate jesteś jedyną osobą która została uznana za pedofila więc uważaj.
|
|
andzia C , tobie już nic nie pomoże , nie ma dla ciebie nadziei na wyleczenie się z obłędu , zostaw to pisanie i weż się lepiej do wideł PAŃSZCZYŻNIANY PAROBKU
|
|
zezowate z pedo nikt nie dyskutuje.
|
|
Ubaw mam tu dobry z ciebie KMIOCIE .
|
|
Autor: zezowate szczęscie (---.adsl.szeptel.net.pl) Data: 20-04-12 23:26 BARAN JESTEŚ ! lepiej być baranem niż być uznanym za pedofila.
|
|
PSI POMIOCIE jak zawsze , bredzisz coś od rzeczy .
|
|
CXRSa1 = Andy C , andzia C , 48 letni prawiczku z podkolneńskiej wsi , idioto nie ośmieszaj się , pod iloma jeszcze nickami będziesz pisał tu na forum ? frustracie ! Jak zwykle w każdym temacie , nie masz nic do powiedzenia , albo wklejasz wklejki z netu , albo piszesz bzdury bez składu i ładu . Jakim DEBILEM trzeba być , aby wypisywać takie bzdury ? .... andzia C ???
|
|
zezowate "zezowate nieszczescie-porażka pedofilu!!!:"
|
|
andzia C , słuchaj DEBILKO i FRUSTRATKO , boki zrywam jak cię DUPKU czytam , ale na dziś już dość , jutro też jest dzień i nie zapomnę o tobie , a tym czasem koszmarnych snów i NIECH MOCZ BĘDZIE Z tOBĄ !
|
|
zezowate pisz pisz życzę tobie zamczyska i zobaczymy jaki jesteś twardy:))) a tam nie ma dostępu do neta dofinansowanego przez UP:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |